αντίσταση στην τάση μετατροπής

S

swetha123

Guest
Έχω έναν αισθητήρα θερμοκρασίας κυμαίνεται από -40 βαθμούς C έως 100 μοίρες γ. πρόβλημα είναι τα δεδομένα μου σύστημα απόκτησης μπορεί να πάρει μόνο 0-5 V. u μπορεί να μου προτείνουν κατάλληλα CKT μετατροπής για αυτό ......

Παρακαλώ επιλέξτε σωστή ADC. Ανατρέξτε στα φύλλα δεδομένων των διαφορετικών ΚΔΚ και να το διορθώσουμε με βάση την αξία σας. Bye Swamy

Γεια Βρείτε αυτό που είναι η τρέχουσα ανάγκες του αισθητήρα σας (πόσο ρεύμα που χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά) Σχεδιασμός σε θερμοκρασία αντισταθμίζεται πηγή ρεύματος (βλ. ΤΙ & ANALOG site για να σημειώσετε την εφαρμογή και εξαρτήματα) Οι ζωοτροφές που τον αισθητήρα μέσω της σημερινής πηγή και δοκιμάστε τα μέσα της δεκαετίας τάση σημείο (η σύνδεση μεταξύ του αισθητήρα και την τρέχουσα πηγή χρησιμοποιώντας A / D μετατροπέα Η μέση τάση σημείο θα πρέπει να είναι ανάλογη με την τρέχουσα θερμοκρασία Όλα τα καλύτερα Bobi

[Quote = swetha123] μπορεί u προτείνω εγώ κατάλληλο CKT μετατροπής για αυτό το [/quote] Swetha, δεν έχετε γράψει το είδος του αισθητήρα που έχετε. Αν είναι ένα θερμίστορ, τότε η αντίσταση είναι μετατρέπεται σε τάση με μια τάση κύκλωμα διαιρέτη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back