T
Twins_sasa
Guest
Είχα αγοράσει ένα ανιχνευτή κίνησης (Paradox DG55). Έχει 6 καρφίτσες: NC, COM, + i / σ. -I / p, 2 καρφίτσες για διακόπτη αντι-tamper. Κάποια μορφή πληροφορίες στο δελτίο δεδομένων: Έξοδος συναγερμού: Έντυπο Α ρελέ 100mA/28Vdc, NC (προαιρετικά μορφή C 500mA/30Vdc ρελέ, NC / NO) Anti-tamper διακόπτη: 150mA/28Vdc, τάση εισόδου NC:: +12 Vdc Κανονικά ανιχνευτής κίνησης είναι συνδεδεμένο με συναγερμό. Αλλά το έργο μου, η ιδέα μου είναι να συνδέσετε την έξοδο του ανιχνευτή κίνησης σε ToothPIC μικροελεγκτή. Έτσι, όταν ανιχνεύεται κίνηση, ο ανιχνευτής κίνησης θα στείλει μια τάση εξόδου που συνδέεται με τον ακροδέκτη εισόδου του ToothPIC. Στη συνέχεια, η ToothPIC θα στείλει ένα σήμα σε ένα PDA χρήστη. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή η ιδέα είναι σωστή ή όχι. Και θέλω να μετρηθεί η τάση εξόδου του ανιχνευτή κίνησης (επειδή η τάση εισόδου του ToothPIC είναι μόνο 5-10Vdc). Prob μου είναι δεν ξέρω πώς να συνδέσετε τις καρφίτσες ανιχνευτή κίνησης (NC, COM, κλπ) με την ToothPIC. Μπορεί κανείς να μου διδάξει γι 'αυτό;; εξηγήσει με λεπτομέρεια το pin για σύνδεση με ό, τι. Ιδιαίτερη ικανοποίηση για όλα τα παιδιά του u απάντηση και να βοηθήσει. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Υποθέτω ότι δεν έχουν ΟΧΙ γιατί στο δελτίο δεδομένων αναγράφεται "ΟΧΙ προαιρετικό": Έντυπο Α ρελέ 100mA/28Vdc, NC (προαιρετικά μορφή C 500mA/30Vdc ρελέ, NC / NO), είμαι έτσι;;;