αναλογική / IC μικτές εταιρείες σχεδιασμού στην Ευρώπη

V

viperpaki007

Guest
HI, Μπορεί κανείς να μου πει μερικές καλές εταιρείες για αναλογική / IC σχεδιασμό στην Ευρώπη.

Εξαρτάται από το τι θέλετε. Ψάχνετε για δουλειά ή ψάχνουν για να πάρετε ένα σχέδιο γίνει; Εάν το τελευταίο, τι είδους σχέδιο; Keith

Ψάχνω για μια θέση εργασίας και specilization μου είναι RF Ηλεκτρονικής και RF IC σχεδιασμό

Wolfson Microelectronics διαλόγου Cambridge Silicon Radio Infineon ST Microelectronics

Φοβάμαι Ξέρω μόνο αυτά που του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και. Swindon Silicon Systems Garlfield Μικροηλεκτρονική Moortec Innovision Nujira Zetex (τώρα μέρος του Diodes Inc), αλλά όχι RF εταιρεία και πιθανώς αρκετά άλλα. Keith.

Rohde & Schwarz (HO: Μόναχο / Γερμανία). Σύνθημα: «Κάτω από 1GHz είναι DC": razz:

Μου αρέσει Xfab με τίτλο «... γιατί ο κόσμος είναι αναλογική" ... Keith

ευχαριστίες για τη βοήθεια

Elonics (RF) σε Λίβινγκστον (εκτός του Εδιμβούργου) Gigle Ημιαγωγών (IP πάνω από γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος) στο Εδιμβούργο

Είμαι ενδιαφέρονται περισσότερο για την αναλογική / μικτού IC εταιρείες σχεδιασμού σε κεντρικό-γη Ευρώπη εκτός Ηνωμένου Βασιλείου. Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις τυχόν επιχειρήσεις που δεν είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back