ανάγνωση της εξόδου στο ADC χρησιμοποιώντας την εντολή

N

nileshgupta

Guest
πώς να διαβάσει εξόδου του ADC σε εντολές μέσω ή μπορώ να ελέγξω την κατάσταση των ψηφιακών pin εξόδου (είτε υψηλή ή χαμηλή) μέσω εντολών σε

Ποιο μόντεμ και ADC που αναφέρεσαι εδώ ....

Αναφέρομαι σε ADC της ενότητας Xbee το χρειάζομαι επειγόντως περιμένει απάντηση ....

θα πρέπει να μάθουν να ζητήσει σαφώς αμφιβολίες αν χρειάζεστε βοήθεια γρήγορα ... dont κάνουν οι άνθρωποι εδώ να σας ζητήσω περισσότερες ερωτήσεις να καταλάβει το πρόβλημά σας ... τι Xbee, το οποίο ενότητα??? χωρίς καμία προδιαγραφή, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα

Xbee ενότητα είμαι χρησιμοποιώντας έναν πομποδέκτη είναι, και έργα για ZigBee πρωτόκολλο και ADC αναφέρομαι είναι ο ADC ενσωματωμένο στην ενότητα Xbee τώρα παρακαλώ να μου δώσει την απάντηση

Όλα Xbee είναι πομποδέκτες και οι εργασίες για το πρωτόκολλο ZigBee ... Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου καθορίσετε .. αν δεν ξέρετε τότε να μας δώσει σύνδεση ή εικόνα για να πάρετε μια ιδέα από αυτό ....

Παρακαλώ να είστε πιο συγκεκριμένοι. Δημοσίευση Xbee κατασκευαστή σας, μοντέλο, έμπορος ή, όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να σας βοηθήσει.

έχει κατασκευαστεί από την MaxStream και το έχω αγοράσει από robokits εδώ είναι το link από όπου το αγοράσατε : Robokits Ινδία, εύκολο στη χρήση, Ευέλικτο Kits Ρομποτική ... [/url]

αυτό θα έχει επίσης έναν πίνακα διασύνδεση με max232 με την οποία αυτή η ενότητα είναι βουλώνονται in .. μπορείτε να επικοινωνείτε με σειριακή επικοινωνία τότε .........

Όπως μπορεί να δει από την dayasheet, θα χρειαστείτε ένα "Μεταφραστής Επίπεδο" τσιπ από τα επίπεδα πομποδέκτη UART είναι CMOS 3.3V Θα χρειαστείτε ένα MAX232 για τη διασύνδεση του πομποδέκτη με τον υπολογιστή, και θα χρειαστείτε ένα 3.3V στον μεταφραστή επίπεδο 5V σε περίπτωση που το χειριστήριο λειτουργεί με 5V. Η ελπίδα αυτό βοηθά.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back