ανάγκη immediates answera βοηθήσει plz ..

V

vjfaisal

Guest
γεια
1) Θέλω toknow για βρύσες φίλτρο, cofficients φίλτρο.

2) Τα δείγματα των δεδομένων.

γιατί τις χρειαζόμαστε, παρακαλείσθε να απαντήσετε με σαφήνεια τους, διότι ican't πάρει understanable απάντηση από οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο, γι 'αυτό καλείται να απαντήσει, θα μπορούσε να είναι λεπτομερής.με τις καλύτερες ευχές

vjfaisal,
FIR (Finite Impulse Response) φίλτρα είναι cosntructed χρήση σταθμισμένου ποσά από τρέχοντα και προγενέστερα δείγματα των δεδομένων εισόδου.
.
IIR (Infinite Impulse Response) φίλτρα είναι cosntructed χρήση σταθμισμένου ποσά από τρέχοντα και προγενέστερα δείγματα των δεδομένων καθώς και των σταθμισμένων ποσών τα προηγούμενα δείγματα των δεδομένων εξόδου.
.
Το φίλτρο "βρύσες" αντιπροσωπεύουν τις καθυστερήσεις μεταξύ των δειγμάτων.Για παράδειγμα, το 1ο βρύση θα αποτελέσει το τρέχον δείγμα των δεδομένων, στο 2ο "βρύση" θα αντιπροσωπεύει το δείγμα των δεδομένων για ένα διάστημα πριν από τη δειγματοληψία, το 3ο "βρύση" θα αντιπροσωπεύει το δείγμα των δεδομένων από τις 2 χρονικά διαστήματα πριν τη δειγματοληψία, κ.α.
.
Για περισσότερες πληροφορίες, κατεβάστε το δωρεάν βιβλίο του Στίβεν W Smith "Ο επιστήμονας μηχανικός και οδηγός για την Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος".για να πάρετε αυτό, πηγαίνετε στο:
.
h ** p: / / www.dspguide.com/
.
Επίσης Αναζήτηση για "Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος".Θα έχετε πολλές επιτυχίες.
Χαιρετισμοί,
Kral

Φίλτρου βρύσες αντιπροσωπεύουν το μήκος του φίλτρου, δηλαδή η coeffs του φίλτρου.Τα δείγματα μέσα, η digittal δείγματα ενός σήματος timedomain, δεδομένου ότι είστε σε ψηφιακό τομέα.

γεια
παρακαλούμε να βοηθήσουν σε αυτή την πρακτική κατάσταση των !!!!!!!!!!!!!! φίλτρου

Έχω το έργο της διασύνδεσης του υπολογιστή του εγκεφάλου, όπως η συχνότητα ανθρώπινο εγκέφαλο (EEG), είναι 0,1 με 100 Hz, και εγώ είμαι πρόκειται να εργαστεί για τη συχνότητα 12 - 18 Hz.im χρησιμοποιώντας buildin φίλτρο bandpass.και θέλω να αγοράσω οικόπεδο στο matlab το εξής ...

1) coffients φίλτρο θυμούνται την περιοχή συχνοτήτων από 12 έως 18 Hz)
2) απόκριση συχνότητας του φίλτρου (θυμηθείτε την περιοχή συχνοτήτων από 12 έως 18 Hz)

παρακαλώ πείτε μου θ λεπτομέρεια και σταδιακή πώς να κάνω τα εξής

1) Πώς θ φίλτρο και επίσης το above1) και 2)

pleaes με βοηθήσει, είναι εξαιρετικά επείγον, ελπίζοντας φρούριο έχει βοηθήσει ...

με τις καλύτερες ευχές

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back