[ανάγκη] CTX PR705F Monitor Σχηματικές

J

jorgito

Guest
Γεια σου Όλα,
Ο καθένας έχει, ή να γνωρίζουν πού λήψη, σχέδια για την PR705F CTX 17''επίπεδη οθόνη παρακολουθεί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όλα Hallo,
Ο καθένας έχει, ή να γνωρίζουν πού λήψη, διάγραμμα για την CTX PR 705F 17 "με επίπεδη οθόνη CRT μόνιτορ.
My Email είναι nder (at) otenet.gr
Σε ευχαριστώ

jorgito έγραψε:

Γεια σου Όλα,

Ο καθένας έχει, ή να γνωρίζουν πού λήψη, σχέδια για την PR705F CTX 17''επίπεδη οθόνη παρακολουθεί;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

nder έγραψε:

Όλα Hallo,

Ο καθένας έχει, ή να γνωρίζουν πού λήψη, διάγραμμα για την CTX PR 705F 17 "με επίπεδη οθόνη CRT μόνιτορ.

My Email είναι nder (at) otenet.gr

Σε ευχαριστώ

Jorge, έχω ένα πρόβλημα με το ίδιο που σας παρακολουθεί, δεν θα en tu caso, αλλά en el mio se le quemo una resistencia, y queria saber si conseguiste lo que si me buscabas o podes ayudar ALGUNA MANERA de mi επίλυση ενός προβλήματος, μου podes avisar;
ESTO es un foro Inglés solamente!
Lea por favor las reglas.Αυτό είναι ένα βήμα μόνο αγγλικά.
Διαβάστε τους κανόνες./ pisoiu

Γεια σας Jav2xar,
Λυπούμαστε, αλλά δεν φέρει οποιαδήποτε σχηματική.
Φαίνεται ότι αυτή η παρακολούθηση, ή τουλάχιστον ορισμένες παρτίδες του, έχει πρόβλημα στον σχεδιασμό του High Voltage /
Τρ. κίνηση επιστροφής ....Έχω δύο από αυτό το τόσο απέτυχε κατά τον ίδιο τρόπο.Ο αντιπρόσωπος εδώ έχει επισκευαστεί πολλά αυτό, ούτε με τον ίδιο τρόπο.
Με τις καλύτερες ευχές
PS I "να σας στείλει ένα ισπανικό ιδιωτικό μήνυμα.Φόρουμ γλώσσα είναι τα Αγγλικά, και εσείς θα μπορούσε να προειδοποιήσει.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back