ένα πρόβλημα για την προσομοίωση σε Quartus II 3.0

D

deebar

Guest
Είμαι νέος στο τσιπ PLD Altera και ανάπτυξης λογισμικού της ---- Quartus II 3.0. Έχω χρησιμοποιήσει ΕΙΣΑΙ Xilinx για ένα χρόνο. Νομίζω ότι ISE είναι καλύτερη από Quartus στις περισσότερες πτυχές. Ένα ενοχλητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με Quartus είναι η προσομοίωση με χρήση ModelSim. Quartus II 3.0 ισχυρίζεται ότι μπορεί να υποστηρίξει και να automaticlly ξεκινήσει ModelSim Altera Edition και ModelSim SE, προηγμένη ΟΠΟΙΟΝ του δείχνει, όταν χρησιμοποιεί το ModelSim μπορεί να υποστηρίξει testbench λειτουργία, δεν βλέπω όμως verytime προσπαθώ. Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια βοήθεια; MSN Messenger μου: deebar_cn@hotmail.com .

εάν u χρησιμοποιείτε παλαιά άδεια ModelSim το σφάλμα είναι σε ur αρχείο άδειας χρήσης. ModelSim λειτουργεί ωραία για το αρχικό αρχείο της άδειας από aldec. μπορείτε να επιστρέψετε στην ver2.2 ή να αναβαθμίσετε σε ver 3.0 SP1. ότι θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα ur. αμανάτι

βλέπω! ευχαριστώ!! [Color = red] / Προειδοποίηση # 5 - Δεν υπάρχει κενή ή άχρηστα μηνύματα εδώ! (Klug) / [/color]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back