ένα μικρό δίκτυο ανάλυση του προβλήματος - Επείγον - Please help ...

G

Guest

Guest
Η παρακάτω εικόνα δείχνει ένα R-2R Ladder DAC για Εναλλαγή θέσεων 001.Η λύση είναι πάρα πολύ δίνονται παρακάτω ...αλλά είμαι σε θέση να πάρετε μια λαβή για το πώς η λύση ήταν έφτασε.Ίσως είμαι λείπει κάτι, αλλά εγώ που το Virtual Ground Έννοια και Τάση τμήματος Κανονισμού αλλά δεν είμαι πάρει ακόμα.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να πάρει την λύση;Θέλω να μάθω μια λεπτομερή διαδικασία ως προς το πώς αυτές Nodal Τάσεων ελήφθησαν ...Παρακαλώ βοηθήστε ...

Μάλλον δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για αυτή την εικόνα ...Έχω μια λύση.Σας ευχαριστώ πολύ όλους ...
Τελευταία επεξεργασία από καθαριστής στις 17 Νοεμβρίου 2005 14:01? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

γράψετε τις εξισώσεις του κυκλώματος για κύκλωμα ανάδρασης: θυμηθείτε ότι το κέρδος μιας τελεστικών είναι άπειρη στην ιδανική.Χρήση άπειρο κέρδος σε αυτές τις εξισώσεις του κυκλώματος.Κατά την κα και θα αρπάξει τις τιμές κέρδος για τα σημεία

Λυπούμαστε, αλλά δεν σας πάρει ..Είναι μόνο ότι γράφω κάποια λανθασμένη εξισώσεις.Το αρνητικό τερματικό είναι στο Virtual Ground.Έτσι R | | 2R = (2R / 3) η οποία είναι σε σειρά με R = (5R / 3) η οποία είναι παράλληλη προς 2R και ούτω καθεξής ...Χρησιμοποίησα αυτό σε κάποιο βαθμό, αλλά αργότερα κατέφυγαν σε κάποιο άλλους τρόπους, αλλά δεν το παίρνει ...Σε πειράζει να είναι λίγο πιο λεπτομερώς;

Κάποιος παρακαλώ βοηθήστε ...Έχω εξετάσεις αύριο το ...

καθαριστής,
Ο ευκολότερος τρόπος για την επίλυση του προβλήματος αυτού του τύπου είναι να αναλάβει την είσοδο NI του ΕΠ Amp είναι σε εικονικό εδάφους.
~
Έστω ότι η τάση στη διασταύρωση των δεξιότερο R-2R-διασταύρωση R είναι 1 volt.
~
Υπολογίστε το ρεύμα μέσω της πιο αριστερά-R, με βάση την υπόθεση 1 volt.
~
Υπολογίζεται η τάση στο "πλευρά εισόδου της παρούσας έρευνας, με βάση τον υπολογισμό της τρέχουσας παραπάνω.
~
Συνεχίστε αυτήν τη διαδικασία μέχρι να φθάσουν στην είσοδο.Καλέστε το υπολογιζόμενο επί των εισροών Vr »
~
Κλίμακα τον κόμβο τάσεις με ένα συντελεστή ίσο με Vr '/ VR.
Χαιρετισμοί,
Jon

Thanks a lot ...Αυτό βοήθησε ...Αν και η εξέταση έχει τελειώσει ...Είναι θα με βοηθήσει σίγουρα ...Σας ευχαριστώ και πάλι ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back