ένα καλώδιο σειριακής μεταφοράς δεδομένων με 8051 (δεν σειριακή θύρα)

U

ucsam

Guest
Hey! every1: D πώς τα παιδιά u κάνει; Είμαι wid εδώ το πρόβλημά μου. τόσο εδώ πηγαίνει .. έχω δύο 89S52 και θέλω να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας σειριακή μεταφορά δεδομένων, θέλω να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε pin του Uc να trsnfer τα δεδομένα. Έχω δοκιμάσει πολλές προγραμματισμό, αλλά με κάποιο τρόπο ποτέ εργασίας. Θέλω ένα Uc να trnx και άλλο θέλετε να το rxEv και να το εμφανίσετε. (I κάνω αυτό από λίγο δεν μετατόπιση από την αρχική σειράς TXD και RXD λιμάνια της.) Έχει κανείς καμία ιδέα; Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις μου. Είμαι χρησιμοποιώντας Keil γ και 11 Mhz Xtal. Σας ευχαριστούμε [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 19:09 ---------- Προηγούμενη θέση ήταν στο 19:08! - -------- [/SIZE] [/COLOR] εγώ είμαι με οθόνη LCD για να εμφανιστεί και LCD μέρος του προγράμματος είναι μια χαρά.

θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα 1 καλώδιο πρωτόκολλο παρόμοιο με το iButton [url = http://en.wikipedia.org/wiki/1-Wire] 1-Wire - Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια [/url] [url = www.maxim-ic.com/auto_info.cfm] 1-Wire και iButton - Maxim [/url]

σας ευχαριστώ για την απάντησή σας και εγώ θα δημοσιεύσει σύγχυση και απορίες μου, διότι αυτό είναι το νέο θέμα για μένα: D

ακολουθήστε το διάγραμμα ροής του ds1990 από αξίωμα. Έλεγξα εντελώς. Αν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μου σε αυτό το μήνυμα. Rafeeq@edaboard.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back