άτομα με ειδικές ανάγκες και Admin Αποτελέσματα λογαριασμών XP Professional!

J

justcatty

Guest
I λανθασμένα αναπήρων και το Διαχειριστή Αποτελέσματα λογαριασμών XP Professional και τώρα, όταν κάνετε εκκίνηση του υπολογιστή, δεν σας δώσει την σύνδεση επιλογές.Ξέρει κανείς πώς να το αγοράσουν περάσει;Έχω χρησιμοποιήσει το F8 προσέγγιση και δεν μπορώ να το αποκτήσουν για εργασία.Έχω ακόμη και προσπάθησε να επανεγκαταστήσετε XP και φαίνεται να φορτώσει πίσω από τη σύνδεση σε οθόνη.Δεν admin password που έτσι ποτέ δεν έχω τίποτα να ανακάμψει.Αλήθεια χρειάζονται βοήθεια.Ευχαριστώ, Cat

θέλετε να συνδεθείτε με τον υπολογιστή;
ή θέλετε να ανακτήσετε τα αρχεία σας admin;

Είμαι προσπαθούν να συνδεθείτε με τον υπολογιστή.

Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή admin;
ο υπολογιστής εξασφαλίζει υπάρχει πάντοτε μια admin χρήστη του λογαριασμού.

αν δεν υπάρχει κωδικός πρόσβασης:

για το χρήστη: Διαχειριστής
κωδικός:

αφήσει κενό κωδικό πρόσβασης.
εγώ
ή τι κάνει ο υπολογιστής σας δείξω, όταν περάσετε σε αυτό;

Ι όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες λογαριασμούς χρηστών συμπεριλαμβανομένων διοικήσεως μέχρι τώρα, όταν κάνω εκκίνηση μέχρι που έρχεται δεν δίνει λογαριασμό για μένα να κάνουν κλικ για να.Είναι κενό στη δεξιά πλευρά.Δεν έχω λογαριασμούς χρηστών διαθέσιμα.

Θα μπορούν να κάνουν κλικ ctrl alt del και μου δίνει το λογαριασμό διαχειριστή, αλλά αφήνοντας κενό τον κωδικό πρόσβασης δεν λειτουργεί.Τίποτα δεν λειτουργεί.

Νομίζω ότι υπάρχει ένα λογαριασμό με το αριστερό Admin προνόμια.Μπορεί να έχετε μόλις ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης.

1 - αν το μόνο που χρειάζεται είναι τα αρχεία σας,
χρησιμοποιήστε ένα linux live CD,
να αλλάξετε τα δικαιώματα πρόσβασης, καθώς και αντίγραφο των αρχείων σας σε έναν άλλο σκληρό δίσκο.Θα πρέπει να εξαπολύσουν τα ντράιβ.

2 - Αν θέλετε πραγματικά ότι υπολογιστή, κατεβάστε την τελική εκκίνησης cd, και νομίζω ότι αυτό είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης στο δίσκο.πάει στο μητρώο και θα απομακρύνει τον κωδικό πρόσβασης.Δεν είμαι σίγουρος ποια εφαρμογή, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε όλες.

Μήπως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τελευταία Admin username και ένα κενό κωδικό πρόσβασης;
Κατά την προσπάθειά σας να επανεγκαταστήσετε τα Windows, θα είναι η εκκίνηση από το CD;
που έχετε για να αλλάξετε επιλογές εκκίνησης στο BIOS, για να ελέγξετε τη CD πρώτα.
καλή τύχη.

1.Run regedit
2.Βρείτε
το κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ WindowsNT \ CurrentVersion \ Winlogon
3.Αλλάξτε τις τιμές της παραμέτρου AutoAdminLogon από 1 σε 0 ή αφαίρεση της παραμέτρου
4.reboot

μπορεί να είναι ότι θα πρέπει hirens boot cd να regedit για χρήση υπολογιστή που επηρεάζεται

Κάθε WinPE ή BartPE βασίζεται εκκινήσιμο δίσκο με βοηθητικά προγράμματα O & O BlueCon, Διοικητής ERD, RegdatXP ή παρόμοια.

Ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή.Στη συνέχεια, μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του λογαριασμού εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία.

http://www.petri.co.il/forgot_administrator_password.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back