άποψη pattern (Zeland)

A

Alberich

Guest
Hi all,
Κάνω μία παραμετρική syudy μιας κεραίας PIFA και θα ήθελα να έχει το πεδίο στο καρτεσιανές συνιστώσες (Ex, Ey, Ez) σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο (όπως στο συνημμένο σχήμα)
Θα ήθελα να ξέρω αν είναι ή δεν είναι μαζί σας και αν ναι πώς να το κάνουμε;

ευχαριστώ εκ των προτέρων
με τις καλύτερες ευχές.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Γεια σου, Alberich:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε MGRID να κάνουμε κοντά στον τομέα της διανομής σε ένα αεροπλάνο.Το μέγεθος θα προσδιορίζονται από το χρώμα αντί του z-άξονα.

Χαιρετισμοί.

Γεια DR JIAN,
ευχαριστώ για replaying, αλλά το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνω πώς να το κάνουμε μπορεί u να μου δώσει μια σύντομη διαδικασία για την επίτευξη του αποτελέσματος εάν u έχω αρκετό χρόνο.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.
χαιρετισμοί

Ο Δρ Jian Γεια, με συγχωρείτε αλλά έχω ένα άλλο θέμα που με θέα πρότυπο για εκτιμώντας τη φ Ε στο teta = 90 °
το θέμα είναι ότι το βλέμμα πρότυπο σαν διακεκομμένη γραμμή και εγώ χρειάζομαι αυτό όσο το δυνατόν ομαλότερη πώς να το κάνουμε αυτό παρακαλώ;
ευχαριστώ εκ των προτέρων
χαιρετισμοί

Γεια σου, Alberich:

Μοιάζει να χρησιμοποιήσετε το άπειρο μοντέλο υπόστρωμα του IE3D για αυτή κεραία.Είναι εξαιρετικό για κεραίες radiatng σε άλλα κυρίως από 90 βαθμό γωνίες.Ωστόσο, η μηδενική στις 90 μοίρες ες που προκαλούνται από το άπειρο υπόστρωμα.Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε πεπερασμένων υπόστρωμα για μια τέτοια αίτηση αν η ακτινοβολία στην θήτα = 90 είναι κρίσιμη.

Για τον υπολογισμό κοντά τομέα και οπτικοποίησης, παρακαλώ ανοίξτε ένα. Cur αρχείο για την τρέχουσα κατανομή.Παρακαλώ επιλέξτε PROCESS-> Near Field ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ και καθορίζει ορισμένες όγκος για το εγγύς υπολογισμό τομέα.Στη συνέχεια, μπορείτε να εμφανίσετε το εγγύς πεδίο σε ορισμένες περικοπές.

Χαιρετισμοί.

HI Δρ Jian,
χάρη, ΓΙΑ UR βοήθεια, είναι αλήθεια το επίπεδο έδαφος, είμαι χρησιμοποιώντας είναι τόσο μεγάλη που το βλέμμα διάγραμμα ακτινοβολίας, όπως με το άπειρο, αλλά πες μου πώς να πάρει ένα καλύτερο ψήφισμα Χρειάζομαι μια ομαλή διάγραμμα, θα το πάρει με το ΠΩΑΑ E αλλά με φι Ε για defiend Τέτα δεν είναι δυνατή η εμφάνιση είναι σαν το ποσοστό αυτό, έτσι πώς να πάρετε περισσότερες σημείο να είναι πιο ομαλή η γραφική παράσταση ευχαριστώ εκ των προτέρων
χαιρετισμοί

Γεια σου, Alberich:

Όταν ελέγχετε το κουμπί για την εξεύρεση του τρόπου διεξαγωγής ακτινοβολία, IE3D/MGRID θα σας ζητήσει για τη διέγερση και γωνίες.Μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω γωνίες για το θήτα και / ή φι.Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε απαλές καμπύλες.Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολύ λίγοι γωνίες θήτα ορίζεται.

Με τις καλύτερες ευχές,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back