Ψηφιακή φίλτρα και Συνέλιξη σε dsPIC ή οποιαδήποτε uController

S

scaven

Guest
Γεια σας, έχω μια ερώτηση που ελπίζω ότι μπορώ να ζητήσω σαφείς enouph, εδώ πηγαίνει ... Κατά τον προγραμματισμό για ένα βαθυπερατό ψηφιακό φίλτρο, πώς θα εφαρμόσει ότι σε ένα σήμα εισόδου, ας πούμε μια κυματομορφή. Μην πάρετε το FFT του σήματος μετά την A / D και πολλαπλασιάζονται μαζί, ή μήπως τους κουλουριασμένος στο πεδίο του χρόνου; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος; Ο λόγος που ζητώ είναι που θέλω να εφαρμόσουν ένα ψηφιακό φίλτρο σε ένα dsPIC χρησιμοποιώντας είτε C ή Basic. Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με Συνέλευσης. Πώς θα ήταν ένας κωδικός για το ότι, είναι με σύγχυση! Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου δώσετε ένα απλό παράδειγμα ή εξήγηση για μια υλοποίηση σε γλώσσα άλλη από την Συνέλευση; Καταλαβαίνω τη θεωρία πίσω από αυτό, μόλις καμία εμπειρία στην υλοποίηση. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Κοιτάξτε εφαρμογή σημειώσεις Microchip τμήμα. Υπάρχουν παραδείγματα για το IIR και FIR φίλτρα (έχω forgtot theay ανεξάρτητα αν είναι για την C ή συναρμολόγηση). Καλό παράδειγμα σε C είναι εισαγωγή της TI να oversamplig θεωρία: http://focus.ti.com/lit/an/spra461/spra461.pdf . Εδώ θα βρείτε την εφαρμογή του Moving μέσο όρο low-pass φίλτρο για ADC.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, thats αυτό που έψαχνα! Chris

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back