Ψηφιακή υδατογράφηση - MATLAB - Έργο

V

vishwa

Guest
Γεια σου ψηφιακή υδατογράφηση - MATLAB - Έργο επισυνάπτεται. Είναι πρακτικά δοκιμαστεί και δουλεύει μια χαρά. Θα είναι χρήσιμο για τους μαθητές της επεξεργασίας εικόνας Regards, Vishwa

im δεν είναι σε θέση να dowmload αυτό .. pl βοηθήσει ..

Είναι αυτό που χρησιμοποιούν λίγο-αεροπλάνο χαρτογράφηση ..; Συγγνώμη, είμαι πολύ τεμπέλης για να κατεβάσετε το αρχείο και στη συνέχεια διαβάστε το .. : D

[Quote = snehal.laghate] πώς να ανοίξει. Rar αρχείο [/quote] WinRAR ή 7-Zip.

με τον τρόπο λήψης της εικόνας υδατογράφημα σε FPGA ????????? I HAV 2 συμβούλιο FPGA χρήση στην εικόνα watermarking έτσι προτείνουν καμία κωδικό επειγόντως plz ..............................: κραυγή:

% Αναμορφώσει το embeded μήνυμα μήνυμα = αναμορφώσει (message_vector (1: Mo * Όχι), Mo, No)?% Επεξεργασίας οθόνη elapsed_time χρόνος = cputime-start_time, οθόνη% ανακτάται ποσοστό μήνυμα (2) imshow (μήνυμα, []) τίτλος ( «Ανακτηθείσες Μήνυμα") Το παραπάνω πρόγραμμα προτείνεται από εσάς για την ψηφιακή υδατογράφηση δεν λειτουργεί σε MATLAB.

μπορεί κάθε βίντεο κωδικό φίλε υδατογραφήματος με dwt

Ευχαριστώ πολύ, είμαι απλά ένα newbie, και μόλις τώρα αρχίζουν τη μελέτη υδατογράφημα.

luking προς τα εμπρός για να το χρησιμοποιεί ... ευχαριστώ πολύ για ένα τέτοιο χρήσιμο πράγμα: D

Γεια, ευχαριστίες για τον κώδικα! αλλά δείχνει σφάλμα στο αρχείο dc2_embed.m την ακριβή δείξει erroor είναι? Σφάλμα χρησιμοποιώντας ==> ραντ κράτος πρέπει να είναι ένα διπλό βαθμωτό ή την έξοδο του RAND («κράτος»). Σφάλμα σε ==> dct2_embed σε 60 ραντ («κράτος», βασικά)?

γεια ... θέλω να κάνω πραγματικό χρόνο υδατογράφηση με κιτ DSP. θα ήταν χρήσιμο;

[QUOTE = Vishwa? 275301] Γεια σας ψηφιακή υδατογράφηση - MATLAB - Έργο επισυνάπτεται. Είναι πρακτικά δοκιμαστεί και δουλεύει μια χαρά. Θα είναι χρήσιμο για τους μαθητές της επεξεργασίας εικόνας Regards, Vishwa [/quote] WinRAR απαιτεί part6 για την εξαγωγή.

[QUOTE = chemist00? 814889] WinRAR απαιτεί part6 για την εξαγωγή [/quote] hi viswa κάνουμε ψηφιακή επεξεργασία εικόνας έργο με matlab.. μπορείτε παρακαλώ να μου στείλετε part6 επίσης έτσι ώστε να μπορώ να πάρετε μια ιδέα από την κατανόηση του έργου σας. viswa pls να με βοηθήσει. της να μην πάρει εξάγεται.

hey ευχαριστίες για τον κώδικα, αλλά μπορεί να απαριθμήσει u τα βιβλία ή το pdf που μπορώ να αναφερθώ στην τεχνική υδατογράφησης

Γεια σου! Έχω το ίδιο πρόβλημα. Ο τύπος του κλειδιού, έτσι είναι ένα διπλό μονοδιάστατη, δεν είναι; Δεν καταλαβαίνω αυτό το λάθος. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Παρακαλώ. Χάρη.

όπου είναι matlab κώδικα για την ψηφιακή υδατογράφηση συνημμένο αρχείο δεν είμαι σε θέση να δουν ότι πλασέ με βοηθήσει

Γεια σας κύριε αυτά τα αρχεία r δεν εργάζονται εκτός LSB file.Here όλα τα αρχεία ατομικών r να μου δείξετε manu αρχείο σημαίνει κύριο αρχείο για να συνδυάσετε όλα τα αρχεία να εργαστούν proerly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back