Ψηφιακή Αποδιαμόρφωση

S

shaomiss

Guest
Γεια σας, θέλω να χρησιμοποιήσω FPGA για να αποδιαμόρφωση QPSK σήματος. ΑΝ = 140MHz BW = 3.5MHz Θέλω να χρησιμοποιήσω 70MHz δείγμα ρολόι του IF σήματος, δόση λειτουργεί;

Είναι καλύτερα αν u μπορεί να χρησιμοποιήσει μια DDC στο μπροστινό άκρο b4 αποδιαμόρφωση να μετατρέψει αυτό, αν σε baseband ή πολύ κοντά στο baseband. B / w του 3.5MHz δεν είναι ένα πρόβλημα για ένα FPGA για την εκτέλεση μιας αποδιαμόρφωση QPSK. Ποιο είναι το ποσοστό των δεδομένων που απαιτούνται;

70Mhz δεν θα λειτουργήσει, 60MHz-65Mhz ίσως καλό. αν χρησιμοποιείτε 70Mhz ρολόι δειγματοληψίας, αρνητικό το φάσμα του δείγματος του σήματος θα είναι το ψευδώνυμο με θετικό φάσματος, και δεν θα αποδιαμόρφωση του σήματος PSK σας. αν χρησιμοποιείτε 60M-65Mhz ρολόι δειγματοληψίας, το κύριο φάσμα του δείγματος ψηφιακό σήμα θα βρίσκεται στο 10M-20MHz, και το αποτέλεσμα ψευδώνυμο δεν θα συμβεί.

Γεια σου Θέλω να κάνω μια ερώτηση για το θέμα. Μπορούμε να εφαρμόσει μια τέτοια αποδιαμόρφωσης με DSPs; Είναι μια DSP κάρτα για αυτή την εφαρμογή (TI ή Motorola) εκεί; Θέλω να μάθω αν ένα τέτοιο αποδιαμόρφωση μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα DSP χρησιμοποιώντας Simulink αυτόματη κωδικό εργαλείο γενιά. Ευχαριστίες

Γεια emrek, u μπορεί να χρησιμοποιήσει DSPs για την υλοποίηση ψηφιακών αποδιαμορφωτές την προϋπόθεση ότι η τιμή των δεδομένων είναι χαμηλή. Για τα συστήματα τριτοβάθμιας ρυθμός δεδομένων τον οποίο κανένας: της MAC υπολογισμούς θα morem, και u απαιτούν πολλές πολλαπλασιαστές να λειτουργούν ταυτόχρονα να διατηρήσει το ρυθμό των δεδομένων. Η διαφορά στο όχι: του Πολλαπλασιαστές για την DSPs και FPGAs είναι υψηλές, και έτσι FPGA μπορεί να δώσει μια καλύτερη απόδοση για την ίδια σύγκριση με DSPs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back