Ψάχνω για σχεδιασμό PCB layout

R

renga_pcb

Guest
Γεια σου, Ψάχνω για σχεδιασμό PCB layout.

λογισμικό; I'am χρησιμοποιώντας το PROTEL 99SE και DIPTRACE λογισμικού για σχηματικό και PCB σχεδιασμού. Είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της βιβλιοθήκης που χρησιμοποιούνται στην αγορά, για παράδειγμα USB βιβλιοθήκη, (PDIP, SOIC, TQFP, και κ.λπ.) και ΣΔ axials, ακτινικά και πολλά άλλα .... αφορά, randell_xtian: D: D: D: D: D

Είστε εξακολουθούν να χρειάζονται κάποιον να δουλέψει για σας, είμαι το ενδιαφέρον αυτό. (Ι στην Κίνα)

Γεια Renga Έχω 4 PCB layout του οποίου πρέπει να γίνει με τη δημιουργία συνιστώσα για την Gerber relase, θα σας παρακαλούσα να στείλετε τα εισαγωγικά. αφορά Antarveena

[Quote = renga_pcb] Γεια σου, Ψάχνω για σχεδιασμό PCB layout. [/Quote] Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σας, χρειάζεται u ένα βιβλίο, πληροφορίες ή κάποιο συγκεκριμένο σχεδιασμό κυκλωμάτων PCB layout;

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό EAGE

Κάνουμε PCB Layouting ... Αν θέλετε, μπορείτε να μου στείλετε email για τις ανάγκες σας .. Κάνουμε, επίσης, την εκ νέου κατάκτηση σχηματική και γενιές Gerber και ανάλυση. Είμαστε εξειδικευμένο σε Mentor Graphics Expedition, μαξιλάρια και Zuken Cadstar. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο: robkrisjoc (at) gmail.com ή 639284990071

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back