Ψάχνετε για tutorials για αποσυναρμολόγηση 8051 κωδικούς

N

Normster

Guest
Ξέρει κανείς από οποιαδήποτε tutorials για την αποσυναρμολόγηση, π.χ.. 8051 κωδικός; Και κάθε καλό disassemblers .... Ευχαριστίες

γεια έχω δουλέψει με το IDA Pro ver 4,04 που υποστηρίζει 8051, είναι ένα πλήρες comercial disassembler και νομίζω ότι είναι το καλύτερο. Έχω ένα πρόβλημα όταν disasseble ένα hex αρχείο (το hex αρχείο που παράγεται από k * / ** e * i * l μεταγλωττιστή. Οι πίνακες και οι σταθερές που βρίσκονται αποθηκευμένα στη μνήμη flash δεν μπορεί να αποσυναρμολογηθεί, η disasm δεν μπορεί να αναγνωρίσει ότι, opcodes είναι ή δεν είναι τα δεδομένα;; παρακαλώ να με βοηθήσει σε αυτό το πρόβλημα.

Τι θέλετε να αποσυναρμολογήσετε; Μερικές φορές βιομηχανίες αναμίξτε τις γραμμές διεύθυνση, ώστε δεν μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε το firmware χωρίς να κάνει τη σωστή μετάφραση. μερικές φορές χρησιμοποιούν PLD να κρύψουν αυτό το μίγμα. ούτως ή άλλως για μένα, όπως θα σας συμβούλευα να χρησιμοποιήσετε XDASM από συγχρονισμού δεδομένων Μηχανικών, MB.

Εντάξει ευχαριστώ για τις προτάσεις. Προσπαθώ να αποσυναρμολογήσετε τον κωδικό ενός αυτοκινήτου ECU. Έχω προταθεί ένα πρόγραμμα που ονομάζεται DASMX το οποίο είναι δωρεάν, έτσι θα προσπαθήσω αυτό πρώτα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back