Ψάχνετε για το ebook για μετασχηματισμού Fourier

A

awan

Guest
plese πείτε μου οποιαδήποτε ebook που σχετίζονται με Fourier μετατρέπει με έμφαση στην επεξεργασία σήματος

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=66413&highlight=transforms+handbook [/url] (ή) / http://www.mcu.cz/atm/index.php?&direction = 0 & Για = & directory = eBookOld / Ηλεκτρονική αφορά, arunmit168.

δοκιμάστε το βιβλίο από τον JG proakis μπορείτε να το κατεβάσετε από mcu.also δείτε επιστήμονα και μηχανικούς οδηγός για DSP είναι διαθέσιμο σε net.handbook του DSP είναι επίσης διαθέσιμη από MCU. pimr αφορά

Έχω κάποιες Fourier μετατρέπει πόρων για την εξουσία μετρητή design.and έχουν κάποιο κωδικό γ.

μπορείτε να προσπαθήσετε να διαβάσετε τα ακόλουθα βιβλία: Fast Fourier Μεταμορφώνει Walker, JS CRC Press. 1996 Fast Fourier μετασχηματισμών: Αλγόριθμοι Elliot, DF και Rao, KR Academic Press, New York, 1982 Fast Μετασχηματισμοί Fourier και Συνέλιξη Αλγόριθμοι Nussbaumer, HJ Springer, New York, 1982 Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος Oppenheimer, AV και Shaffer, RW Prentice-Hall, Englewood Cliffs, NJ, 1975

προσπαθήστε να http://www.fftw.org μπορείτε να βρείτε ένα άλλο γρήγορο μετασχηματισμό Fourier ότι πιο γρήγορα από ό, τι γενικά.

Γεια nalino Η σύνδεση που δίνεται από εσάς δεν λειτουργεί.

Γεια Ramesh, δοκιμάστε αργότερα για μια ακόμη φορά ... b'cos έχω ελέγξει αυτό το μήνυμα πριν .... λειτούργησε εκείνη την εποχή ... rgds

Αυτή η σύνδεση δεν λειτουργεί. Οδηγεί σε κάπου χωρίς κανένα βιβλίο [quote = nalino] χρήσιμο tutorial σε 4 διαλέξεις ..

Εάν πρόκειται να άπαχο για Fourier μετατρέπει για πρώτη φορά, στην περίπτωση αυτή θα ήθελα να προτείνω: Ανώτερα Μαθηματικά Μηχανικής από Erwin Kreyszig. Η ενότητα για να εξετάσουμε είναι Μέρος Γ: Ανάλυση Fourier και μερικές διαφορικές εξισώσεις. Είναι dealswith το θέμα με έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο και κατανοητό τρόπο. Απόλαυσα πραγματικά τη μελέτη από το βιβλίο. Εκτός από αυτό, για μια λεπτομερή κάλυψη Θα ήθελα επίσης να συστήσω: Ο οδηγός ενός σπουδαστή να μετασχηματισμών Fourier: με εφαρμογές στην Φυσική και Μηχανική - από τους JF James Ο μετασχηματισμός Fourier & Εφαρμογών του από Ronald N. Bracewell Fourier και μετασχηματισμών Laplace από RJ Beerends, et al Ελπίζω να βρείτε τις πληροφορίες χρήσιμες

"Σήματα και Συστήματα" του Simon Haykin και Barry Van Veen. Αν και είναι σήμα βιβλίο επεξεργασία, τη συζήτηση του Μετασχηματισμός Fourier είναι εξαιρετική

h ** p: / / chinese.csie.ncku.edu.tw/chwu/Courses/DTSP/Ch9_Computation_of_the_DFT.pdf

δοκιμάστε το Hanbook DSP .. διαθέσιμη εδώ σε edaboard για download.

Ψάξτε για το Ψηφιακό και αναλογικό σήμα της επεξεργασίας τους Ambardar.

Είμαι μελέτη 4ο έτος ηλεκτρονική μηχανολογία στο πανεπιστήμιο μου. Έχω μελετήσει ένα θέμα που ονομάζεται Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος (DSP). Προβλέπεται βιβλίο του είναι - διακριτού χρόνου επεξεργασία σήματος / Alan V. Oppenheim, Ronald W. Schafer, με τον John R. Buck Εκδότης - Άνω Saddler River, NJ: Prentice Hall, c1999

wcz, Το εγχειρίδιο λύση του κειμένου που σας ενδιαφέρει έχει φορτωθεί ώστε να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά.

θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τα σήματα και τα συστήματα από simon hayken

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back