Ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με multicast routing

A

ali

Guest
Hi όλα, όπως γνωρίζετε πολυεκπομπής είναι νέο θέμα στο CS και στα δίκτυα υπολογιστών, είναι κάποια από εδώ ξέρετε για multicast routing κύριος στόχος μου είναι ένα παιχνίδι theotic προσέγγιση σε αυτό το Best θέμα. Ali

Multicast δρομολόγησης δεν είναι ότι τα νέα ... απλά δύσκολο να βρει το επιχειρηματικό μοντέλο για το (o? Ρυθμιστεί πολλές φορές στο Cisco IOS cross-country/AS ... Αλλά δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα από τη χρήση MCAST για τα παιχνίδια στο διαδίκτυο. .. ίσως να εξηγήσετε την ιδέα σας Αλλά και πάλι ... βλέπω καμία σχέση μεταξύ "παιχνίδια" και ΕΟΑ θέματα ... Επίσης, καμία σχέση με την "φυσική και μαθηματικά"; (ακόμα? ιε)

Hi όλα, 8) ναι είναι καλύτερα να εξηγήσει την ιδέα μου (δεν είναι η ιδέα μου είναι πολύ πολύ γνωστό θέμα σε μαθηματικά και CS ότι η θεωρία του παιχνιδιού είναι κλάδος των μαθηματικών και μπορεί να λύσει ένα lotof πρόβλημα στην οικονομική, διπλωματία, AI, Internet και ........ Best Ali,

Multicast επιμερισμός των δαπανών από τη σκοπιά της θεωρίας των παιγνίων: 1. Επιμερισμό του κόστους των Multicast Transmission από την J. Φαιγκενμπάουμ, Γ. Παπαδημητρίου και Σ. Shenker, 2001 2. "Τα αποτελέσματα Σκληρότητα για Multicast επιμερισμό του κόστους," από τον J. Φαιγκενμπάουμ, Α. Krishnamurthy, R. Σάμη, και Σ. Shenker, 2002 3. "Προσέγγιση και Συμπαιγνία σε Multicast επιμερισμό του κόστους," από τον Α. Archer, Ι. Φαιγκενμπάουμ, Α. Krishnamurthy, R. Σάμη, και Σ. Shenker 4. "Πολλαπλή τιμολόγηση σε πιο πρακτικά μοντέλα δικτύου," από τον Μ. Adler και Δ. Rubenstein, 2002

Υπάρχει μια νέα προσέγγιση για τη δρομολόγηση, τη βελτιστοποίηση και την τιμολόγηση των δικτύων. Η νέα αναπτύξει μεθόδους ξεπεράσουν τους άλλους. Είναι Κωδικοποίηση Δικτύου. Η Microsoft έχει εφαρμοστεί πρόσφατα ορισμένες από τις ιδέες για multicast δρομολόγηση.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back