Ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με κρυπτανάλυσης διαφορετικών αλγόριθμους κρυπτογράφησης

I

irfan_ahmad

Guest
Γεια σας, είναι κάποιος ο οποίος εργάζεται για δήλωσε topic.I θέλουν να εργαστούν για την crypanalysis διαφορετικών κανέναν algorithms.Can κρυπτογράφησης με βοηθήσει στο θέμα αυτό υπάρχει. Thanx: D

Σε ό, τι αφορά θέλεις για βοήθεια; Συστήνοντας τα βιβλία ή τα πανεπιστήμια? cedance.

Θέλω να ξέρω, Wat είναι ήξερε σε αυτόν τον τομέα και, βεβαίως, συνιστάται τα βιβλία θα είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα: D

Γεια σε όλους, μπορεί κάποιος να μου πει ότι, πόσα κουμπιά αυτός / αυτή έχει δοκιμάσει μέχρι τώρα να σπάσει DES από την επίθεση ωμής βίας.

Δεν πιστεύω brute-force επιθέσεις να είναι 100% κρυπτανάλυσης όπως δίνεται αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε αλγόριθμος μπορεί να σπάσει με brute-force, ακόμη και αν δεν κάνουμε τώρα κάτι για τον αλγόριθμο. Κρυπτανάλυση είναι κατά κύριο λόγο ασχολείται με την ανάλυση των κρυπτογραφημένο υλικό για να ανακαλύψει τον αλγόριθμο που χρησιμοποιείται για να encipher το υλικό. Cheers Slayer

Αγαπητοί Έτσι wat κάποιος μπορεί να σας προτείνει να cryptanalyst, που θέλουν να σπάσουν DES.I Δεν νομίζω ότι Διαφορική και Γραμμική κρυπτανάλυσης έχουν πειραματικές τεχνικές basis.These είναι θεωρητικές. Και καλύτερη προσέγγιση για να συναγάγει το κλειδί είναι επίθεση ωμής βίας.

Αγαπητοί Ahmad, έχω προσπαθήσει επίθεση ωμής βίας για 2 ^ 21 πλήκτρα στα περισσότερα ως υπολογιστική ισχύ μου μου επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Τώρα είμαι αντιμετωπίζουν προβλήματα για τη λήψη εισόδου, όπως ένα αγγλικό κείμενο και αλγόριθμος μου θα τρέξει σε δεκαεξαδικό. Με λίγα λόγια θέλω να αλλάξω ASCII κωδικούς στο δεκαεξαδικό. Thanx ..........................

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back