Ψάχνετε για ένα συνεργάτη για το σχεδιασμό μικροσκοπικό buck / boost σχεδιασμού

G

GoldServe

Guest
Πρώτα από όλα, είμαι μια ψηφιακή άντρας έτσι είμαι κινητοποιήσει τη βοήθεια σας αναλογική παιδιά.

Ψάχνω για κάποιον να σχεδιάσει με ένα κύκλωμα / κυκλώματα που μπορούν buck / ώθηση από ιδανική 1.2V μπαταρίες όλο το δρόμο μέχρι το 9-10V να αντιστρέψουμε την τάση.

Οι απαιτήσεις είναι ότι ο σχεδιασμός πρέπει να είναι μικρά και μπορεί να έχει μέσα για τον έλεγχο ρεύμα εξόδου μέσω ενός μικροεπεξεργαστή.Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα είδος ανάδρασης ή ένα απλό επιτρέπει για το κύκλωμα.

Κίνητρα: Αυτό είναι ένα σχετικά μικρό έργο (μη εμπορική), αλλά είμαι πρόθυμος να μοιράζονται τα κέρδη ή να αγοράσουν το σχεδιασμό.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο goldserve1 AT hotmail DOT com για περισσότερες λεπτομέρειες.Θα χαρώ πολύ να ακούσω από όλους σας!

Νομίζω ότι μπορώ να προτείνω ορισμένες μάρκες, ίσως από αξιώματος ή Γραμμικό.
Τι τρέχουσα χρειάζεστε;
Είναι το ελάχιστο.τάση εισόδου πραγματικά 1.2V;

PS δεν είμαι αναζητούν τα κίνητρα.

Η σημερινή μου έχει ανάγκη από 30MA όλο το δρόμο μέχρι 1A.Πρέπει να ληφθεί ως λιγότερο χώρο του σκάφους δυνατό.Υπάρχουν κατασκευαστές Κίνα με resonable boost / μάρκες buck σε SOT μορφή;

Δεν θα μπορούσε να επιτρέψει 1 μπαταρία NiMH και να πω δύο είναι απαραίτητες τόσο 2.4V θα πρέπει να εργαστούν.

Επίσης, κατά τη χρήση 1 NiMH κτύπημα σε 1.2V, δεν περιμένω την πλήρη 1A.Ίσως περίπου 300-400ma θα κάνουμε.

Κανείς δεν?

Ξέρω απόφθεγμα μερικά ωραία μέρη .. αλλά κάθε 10 δολάρια!Ευρύτερους!

Συγγνώμη, δεν είχα χρόνο για να απαντήσει.
Θα ήθελα να δοκιμάσετε μια λύση που βασίζεται στην LM2623 Εθνική, αν και είναι μια πολύ SM8.
Η τιμή είναι καλή, πάρα πολύ.

Αλλά θα πρέπει τουλάχιστον 2 κύτταρα για να πάρει αυτό που ξεκίνησε, δεδομένου ότι η min τάση εισόδου 1.1V πριν από την εκκίνηση.

Μοιάζει με μια πολλά υποσχόμενη μέρος!Ευχαριστώ.

Υπάρχει τρόπος να επιπλέουν στην πραγματικότητα η τάση εξόδου;Θα οδήγησης Luxeon LED και leds τους το φάσμα της τάσης από 3.2V σε όλη τη διαδρομή μέχρι 4.2V.

Βασικά θέλω να κάνω αυτό το ρεύμα ελεγχόμενη συσκευή.Έχω πραγματικά δεν είναι πολύ ένδειξη κατά το σχεδιασμό αναλογικά κυκλώματα = <

Λοιπόν, χρησιμοποιώντας ως πηγή ρεύματος είναι εύκολη, αλλά αναποτελεσματική.Ουσιαστικά, συνδέστε μόνο τα LED σε σειρά και την ελεύθερη ανόδου στην έξοδο του μετατροπέα, η ελεύθερη καθόδου να GND μέσα από μια αντίσταση αίσθηση.Συνδέστε την ανατροφοδότηση του τσιπ για την αντίσταση αίσθηση.Το τσιπ θα διατηρήσει σταθερή την τάση σε όλη την αντίσταση, εξ ου και η σημερινή θα είναι σταθερή.

Για να υπολογίσετε την αντίσταση: R = Vref / Iled,

όπου Vref = 1.24V και Iled είναι το επιθυμητό τρέχουσα LED.

Το πρόβλημα με αυτή την προσέγγιση είναι ότι εάν χρειάζεστε πραγματικά 1A, όπως είπατε, η απώλεια ισχύος στην αντίσταση που είναι 1.24W!Η μέθοδος λειτουργεί σε μέτρια ρεύματα, δηλαδή μέχρι 50mA, στην οποία περίπτωση που χάσετε κάποια 75mW σε ότι αντίσταση, η οποία μπορεί να είναι αποδεκτή (ή μη).
Εάν χρειάζεστε πραγματικά 1A, τότε θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια πολύ χαμηλότερη αντίσταση αίσθηση, αλλά θα πρέπει να προσθέσετε ένα άλλο διαιρέτη με το pin ανατροφοδότηση, τροφοδοτείται από μια αναφορά.Προσθέτει ότι ήδη το κόστος και να αναλάβει τα ακίνητα, ενώ η επιδεινώνεται κανονισμού.

Ως εκ τούτου, σας Shou προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό LED οδηγού, όπως για παράδειγμα LM3551.Σημειώστε ότι αυτή επιτρέπει τον έλεγχο φωτεινότητας, πάρα πολύ.Το πρόβλημα είναι η ελάχιστη τάση εισόδου, η οποία είναι 2.7V.

Άλλα μέρη, όπως MAX1698 αξιώματος, θα εργαστεί επίσης, αλλά και πάλι, αρχής γενομένης από 2.7V.
Τα τμήματα παραπάνω μπορεί να λειτουργήσει μόνο εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά 3 κύτταρα.

Γραμμική τεχνολογία έχει δύο μέρη μπορεί να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε: LT1932, η οποία ξεκινά σε 1V και έχει την αντίσταση ολοκληρωμένο νόημα.Όλα δεν είναι δωρεάν, αν και? Η τρέχουσα είναι μόνο 40mA max.
Ένα άλλο μέρος είναι η LTC3490, μέχρι 700mA.Κλείνω.Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι οδηγεί μόνο ine LED.
Επιπλέον, LT μέρη δεν είναι φθηνή, είτε.

Από την Texas Instruments, μπορείτε να πάρετε το TPS61020, το οποίο λειτουργεί μέχρι 0.9V.Ωστόσο, είναι στην πραγματικότητα μια ρυθμιστική αρχή, όπως ακριβώς και το LM2623, έτσι ανάλογες σκέψεις απώλεια ισχύος ισχύουν.Ωστόσο, δεδομένου ότι Vref είναι μόνο 0,5 V, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε περίπου 150mA.Βλέπε δελτίο της, για παράδειγμα, το οποίο καταδεικνύει αυτό που είπα για το LM2623.

Πρόκειται για το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.Επιτρέψτε μου να ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω.

Μπορείτε να εξετάζει σε ποιο βαθμό τρέχουσα κύτταρα σας NiMH μπορεί να προσφέρει.
Ένα παράδειγμα: 3 Luxeon LEDs σε σειρά, που λειτουργούν σε 300mA από ενισχυμένο 1.2V εφοδιασμού.Ισχύς εξόδου σας είναι περίπου 10V * 0.3A = 3W.Υποθέτοντας ένα ιδανικό μετατροπέα ώθηση, αυτό απαιτεί την σημερινή κλήρωση των περίπου 3W/1V = 3A.
Έτσι θα μπορούσε να είναι ένα άλλο πράγμα να σκεφτούμε ...

Whoa, ευχαριστώ για την πολύ απαντήσεις βοήθεια.Σκέφτομαι τώρα.Θα πρέπει μόνο να οδηγεί Luxeon 1.

Νομίζω ότι δεν θέλω σταθερή παροχή ρεύματος από τώρα γιατί θέλω να χρησιμοποιήσει ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρικών στηλών.Για παράδειγμα, αν δώσω το 1.2V, μπορώ μόνο να ξεφύγει από 300MA από τη μπαταρία, αλλά αν εγώ οδήγησα με Li-Ion ή δύο, θα ήμουν σε θέση να παράσχει την πλήρη 3W ότι η ηγεσία θέλει.

Ένα άλλο ερώτημα είναι τι θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για την παροχή ψηφιακών dimming;Πρέπει να καταστεί δυνατή η PWM pin της ρυθμιστικής αρχής ή απλά ένα PWM MOSFET στην έξοδο του κυκλώματος.Με σταθερή ισχύοντα κανονισμό, φοβάμαι την αποσύνδεση της παραγωγής θα φυσήξει τη ρυθμιστική αρχή.

Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν πολύ απλό τρόπο να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με την τάση ή κάτι για το μικροοργανισμό δεν σπαταλά πολλή δύναμη σαν μια αντίσταση 0.5ohm αίσθηση και μία δίοδο zener 1V για την ADC αναφοράς τάσης.

Αν είστε ανοιχτοί στην ιδέα του τέλους αντλία ρυθμιστή τύπου, που θα μπορούσε να εξετάσει το MAX1577ZETE - είναι μια τρέχουσα-ρυθμιζόμενη 1x-2x ώθηση ρυθμιστής ειδικά στην αγορά προς την κατεύθυνση οδήγησης Luxeon 1 LED.

MAX τμήματα είναι γενικά πολύ ακριβά.Επίσης, δεν θα μπορούσα να βρω το max συνεχούς ρεύματος.

Τέλος, DFN μέρη είναι σχεδόν αδύνατο να πάει σε ένα δεν REFLOW φούρνο = <

Μοιάζει με την LTC3490 θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή.Έρχεται σε μια SOIC-8 πακέτο.Ότι είναι πάρα πολύ μεγάλο;
Εκτός από αυτόν, έχετε ολοκληρωμένο έλεγχο diming (διαφέρει μόνο η τάση στους CTRL / SHDN εισόδου, ή PWM συν ένα φίλτρο), καθώς και ένας τρόπος για να πει τις μπαταρίες είναι χαμηλές και λειτουργεί τόσο με 1 και 2 κύτταρα.Για μικρές ποσότητες η τιμή είναι 3,00 δολάρια ΗΠΑ.

Νομίζω ότι θέλετε ένα βήμα προς τα πάνω στην περιοχή των 15-20 σεντ.Δοκιμάστε richtek

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back