Ψάχνετε για ένα κρύο καιρό για τα φυτά του θερμοκηπίου έργου

C

cd6

Guest
hello ppol! Ομάδα διατριβή μου είναι να βάλει επάνω ένα πρόγραμμα που αναπαράγει πλήρως automalted θερμοκηπίου. όλοι οι περιβαλλοντικοί παράγοντες θα προσομοιωθούν χρησιμοποιώντας διάφορα hardware και αισθητήρες. ως μέρος της φάσης των δοκιμών, σχεδιάζουμε να αναπτυχθεί ένα δείγμα εργοστάσιο που χρησιμοποιεί ελεγχόμενο περιβάλλον μας. αν και αυτό το "φυτό αναπτυσσόμενη" φάση ahould να ολοκληρωθεί εντός του συντομότερου χρονικού διαστήματος. ζούμε σε μια τροπική χώρα, έχοντας έτσι ένα δείγμα φυτό που απαιτεί ψυχρό περιβάλλον / καιρός χρειάζεται στο πρόγραμμά μας (κατά τη διάρκεια της φάσης των δοκιμών). τι τα φυτά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο πρόγραμμά μας; thnx!

Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον έργο ... Αν μου επιτρέπετε να προτείνω, να ερευνά για τα συστήματα ελέγχου περιβάλλοντος για το κέντρο δεδομένων ή τέτοια πράγματα, αυτοί τον έλεγχο της υγρασίας και της θερμοκρασίας ... Σχετικά με τα φυτά, τι γίνεται με πατάτες, όπως ξέρω ότι μεγαλώνουν στις ορεινές περιοχές, το κρύο καιρό και υπάρχει μια ποικιλία των ειδών της πατάτας, θα μπορούσατε ακόμη και να προσπαθήσετε τα πωλούν και καλλιεργούνται τα νέα είδη πατάτας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back