Ψάχνετε για ένα καλό οδηγό για το ESD κύκλωμα προστασίας

S

soorajsram

Guest
Μπορεί κανείς να μου πεις για έναν καλό οδηγό για το ESD κύκλωμα προστασίας;

Θέλω απλώς να γνωρίζουν πάρα πολύ, μπορεί κάθε οργανισμός μετά κάποια κυκλώματα; thanx.

παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.esda.org . σε opinon μου, ESD ματιά κύκλωμα σαν πολύ απλή σε IC, αλλά πώς να τη διάταξη αυτή και να καταστεί αποτελεσματική η difficlut. suport χυτήριο είναι πολύ σημαντική

Γεια Γενικά θα υπάρχει ενσωματωμένη προστασία ESD ckts στο χυτήριο στο οποίο u θα κατασκευάζοντας ur design.U να πάρετε κάποια ESD οδηγός προστασίας documents.Check ur fab για αυτό.

Νομίζω ότι είναι ένα καλό άρθρο για την κατανόηση ESD!

Πώς να εξαγάγετε αυτά αρχείο, είμαι πάντα ενημερώνεται λάθος

Αυτή είναι μια καλή πηγή, μέσω της οποίας Ξεκίνησα

υπάρχει ένα βιβλίο για την ΕΑΑ σχεδιασμό που γράφτηκε από τον Albert Zhang

υπάρχει ένα βιβλίο για την ΕΑΑ σχεδιασμό που γράφτηκε από τον Albert Zhang
Ποιο είναι το όνομα του βιβλίου και πού να το βρείτε;

Η ΕΑΑ Τεχνολογίας, το οποίο αποστέλλεται από mosis δεν είναι στην αγγλική γλώσσα. Δεν είμαι σε θέση να κατανοούν τη γλώσσα, παρακαλώ στείλτε μου τα έγγραφα αυτά στο studyshiva@yahoo.co.in αν το έχετε στην αγγλική γλώσσα πάρα πολύ. Ευχαριστώ, Shiva

Ευχαριστώ πάρα πολύ ~ Το έγγραφο είναι χρήσιμο ~

Για τους αρχάριους ESD και io βιβλίο σχεδιασμού από Sanjay dabral και Timothy Maloney είναι πολύ καλή. Είναι διαθέσιμο στο upload και download Τμήμ. αφορά

μια καλή Χάρη άρθρο [quote = mosis] εδώ είναι ένα καλό άρθρο! [/quote]

Ευχαριστώ για όλα τα αρχεία που γίνονται upload. Είναι πολύ hepeful! Μια πρόταση: θα εκτιμήσετε πραγματικά βάζοντας ένα σημείωμα σχετικά με τη γλώσσα, εάν το αρχείο δεν είναι γραμμένο στα αγγλικά: D

Εκτός από την προσθήκη αυτών ESD κυκλώματα προστασίας. Για όσους τρανζίστορ που συνδέονται άμεσα με IO μαξιλάρι, μπορείτε καλύτερη χρήση διαρροή επεκταθεί τρανζίστορ.

εδώ είναι ένα βιβλίο για την ΕΑΑ από Ajit amarashekara .... Enjoi !!!!! Η ελπίδα ότι θα ήταν χρήσιμο

[Quote = analog_v] εδώ είναι ένα βιβλίο για την ΕΑΑ από Ajit amarashekara .... Enjoi !!!!! Η ελπίδα ότι θα ήταν χρήσιμο [/quote] ευχαριστώ παιδιά!

Είδα το βιβλίο της ΕΑΑ στη Silicon ολοκληρωμένα κυκλώματα, είναι ένα καλό βιβλίο, αλλά στην πράξη, δεν το χρησιμοποιεί άμεσα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back