Ψάχνετε για έναν σχεδιαστή SMPS.

T

tadgesualdo

Guest
Ψάχνω για έναν σχεδιαστή για ένα SMPS. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο tadgesualdo@gmail.com Χάρη, Τέρι

110Vac εισόδου μέσω 240VAC Έξοδος 425vdc 100ma [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 3 ώρες 58 λεπτά: [/color] [/size] Εδώ είναι μια ιδέα, αλλά θα πρέπει να μέρη πηγή για την κατασκευή και ότι είναι το πρόβλημά μου. Πού θα μπορούσα να πάρω από το T1;
AC_DC_SWPS-760x570.jpg
Αυτό είναι το πρόβλημά μου με την παραγωγή του SMPS, δεν μπορώ να βρω μια πηγή για RF μετασχηματιστές. Υποθέτω ότι θα πρέπει να κάνει το δικό μου. T

Έχω διαβάσει τις σημειώσεις εφαρμογή κάποια PWM του, νομίζω ότι υπάρχουν εμπορικοί μετασχηματιστές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει μια τεράστια αγορά για SMPS, πιστεύετε ότι οι κατασκευαστές μετασχηματιστών θα ήταν απλά κάθονται και να περιμένουν για να τους ζητήσει για έθιμο είναι αυτές; Γνωρίζετε το βιβλίο "πρακτική λειτουργία μεταγωγής εξουσία σχεδιασμό της προσφοράς" με Marty Brown;

Δεν νομίζω ότι η PWM προμηθευτές μέρη εξετάζουν ακόμη και το έθιμο της αγοράς. Οι μόνοι που έχω ήταν σε θέση να βρουν έχουν ελάχιστη quanity τάξης του 2000.
Όχι, δεν έχω διαβάσει πολλά βιβλία μόλις επανασχεδιαστούν, τι έχω δει. Παίρνω τις έννοιες και τους προμηθευτές των τσιπ έχει την αφθονία της υποστήριξης για τα σχέδια που χρησιμοποιούν τα τσιπ PWM τους και MOSFETs εξόδου. Αυτό που λείπει, όπως είπα και πριν είναι το open source των απαιτούμενων υλικών. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. T

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back