Ψάχνετε για Βήμα Εξασθενητής σχεδιασμό

C

cmosbjt

Guest
Απαίτηση: 1. MESFET διακόπτες (σημείωση: ΔΕΝ CMOS) 2. Βήματα 0,5, 1, 2, 4, 8, 16 dB 3. Μικρές Μέσω απώλεια παρεμβολής <1.6dB (έως 2GHz) <2 dB (έως 3 GHz) 4. Bandwidth, 700MHz ~ 3GHz ή ακόμη υψηλότερο 5. ΚΑΛΗ επιπεδότητα βήμα <+ / -5% 6. Γρήγορος χρόνος εναλλαγής (90% διακανονισμό) <1uS Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πολύ design πρόκληση, Ψάχνω για ένα σχέδιο αναφοράς, το χαρτί, ή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ... Τυχόν εισηγήσεις είναι ευπρόσδεκτες. Χάρη.

Ο σχεδιασμός είναι δυνατόν με την τεχνολογία GaAs. Tittle: Κύκλωμα τοπολογία για attenuator και διακόπτη κυκλωμάτων Ηνωμένες Πολιτείες Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας 6737933 ή / και http://rfdesign.com/mag/508RFDF3.pdf

Έχω ένα πολύ καλό σχέδιο, αλλά δεν μπορεί να είναι εφικτή για εσάς. Αυτό θα λειτουργήσει για πάνω από 1 GHz, αν το χρειάζεστε πραγματικά κάτω σε 700 θα μπορούσατε να το πάρει, αλλά δεν ξέρω πόσο κακή απώλεια παρεμβολής σας θα ήταν. Είναι όλα GaAs, να δούμε την ma-com διακόπτες λειτουργούν καλά 1 έως 6 GHz με 0,5 dB - 1dB απώλεια παρεμβολής. Στη συνέχεια θα πρέπει να στραφούν σε διαφορετικές αντίσταση διαιρέτες ισχύος (πολύ απλή έως και 5 GHz). για πάνω από 1GHz θα μπορούσε να πλήξει το στίγμα σας στην απώλεια παρεμβολής αλλά μέχρι 700MHz θα ήταν δύσκολο, αν όχι για την φορές τον διακόπτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρομηχανικών και αυτό θα ήταν ένα πολύ εύκολο σχεδιασμό. Επιτρέψτε μου να ξέρω αν θέλετε ένα σχηματικό αυτής.

[Quote = b4bb4ge] Έχω ένα πολύ καλό σχέδιο, αλλά δεν μπορεί να είναι εφικτή για εσάς. Αυτό θα λειτουργήσει για πάνω από 1 GHz, αν το χρειάζεστε πραγματικά κάτω σε 700 θα μπορούσατε να το πάρει, αλλά δεν ξέρω πόσο κακή απώλεια παρεμβολής σας θα ήταν. Είναι όλα GaAs, να δούμε την ma-com διακόπτες λειτουργούν καλά 1 έως 6 GHz με 0,5 dB - 1dB απώλεια παρεμβολής. Στη συνέχεια θα πρέπει να στραφούν σε διαφορετικές αντίσταση διαιρέτες ισχύος (πολύ απλή έως και 5 GHz). για πάνω από 1GHz θα μπορούσε να πλήξει το στίγμα σας στην απώλεια παρεμβολής αλλά μέχρι 700MHz θα ήταν δύσκολο, αν όχι για την φορές τον διακόπτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρομηχανικών και αυτό θα ήταν ένα πολύ εύκολο σχεδιασμό. Επιτρέψτε μου να ξέρω αν θέλετε ένα σχηματικό αυτής. [/Quote] Ναι, παρακαλώ στείλτε μου, ευχαριστώ πολύ

Επιτρέψτε μου παρακαλώ να μοιραστώ στο φόρουμ; Εάν δεν μπορείτε να στείλετε σε μένα πάρα πολύ.

τι γίνεται με τη γραμμικότητα; στην πραγματικότητα είμαι σχεδιασμό ενός CMOS εξασθενητή για τα ευρυζωνικά χρήση, η γραμμικότητα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα όταν η υψηλή εξασθένηση είναι ανάγκη, όπως 36dB ...

Σε αυτό το επίπεδο εξασθένισης του εξαρτάται από την τοπολογία που έχει χρησιμοποιηθεί.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back