Χωρητικότητα καναλιού με προσομοίωση

A

aliazmat

Guest
Hi όλα, έχω Matlab προσομοίωση για το ξεθώριασμα Rayleigh με BPSK και έχουν υπολογίσει εργοδικό χωρητικότητάς της με τον τύπο: C = μέση (log2 (1 + h ^ 2 * SNR)) αλλά θέλω να υπολογίζουν το πραγματικό ποσοστό το οποίο είμαι επίτευξη, χωρίς χρησιμοποιώντας παραπάνω τύπο, εννοώ θέλω να υπολογίσετε ικανότητα του ίδιου καναλιού με την πιθανότητα του λάθους, ο αριθμός των bits που διαβιβάζονται, ή οτιδήποτε άλλο πράγμα, αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον τύπο. Θέλω να δω την προσομοίωση της παραγωγικής ικανότητας, τα οποία δεν χρησιμοποιούν συγκεκριμένο τύπο .. Plz να με βοηθήσει, αν μπορείτε να ....... : Κραυγή:

Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε MATLAB για την υλοποίηση. θα πρέπει να discritize το παράδειγμα. 0 έως 30 dB για SNR και από ό, τι βρουν την ικανότητα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βρείτε τη χωρητικότητα χωρίς τύπους. Οι τύποι που αναφέρατε είναι οι τύποι Χωρητικότητα του Shannon απόλυτο δίκιο του

ευχαριστώ για την απάντησή σας, αλλά θα πρέπει να υπάρχει κάποιο τρόπο γύρω .....

Χρειάζεται πιθανότητες μετάβασης να βρει την ικανότητα. Το συνημμένο αρχείο για πιθανότητες μετάβασης στο ξεθώριασμα κανάλια μπορεί να είναι χρήσιμη. Επίσης, Ι που επισυνάπτεται το κεφάλαιο του βιβλίου «Στοιχεία Θεωρίας Πληροφορίας» σχετικά με την ικανότητα του καναλιού.

Νομίζω ότι η απάντηση από Gaffer θα απαιτούν από εσάς να ξέρετε πώς να υπολογίσει την αμοιβαία πληροφόρηση, και αν αποκωδικοποίηση σας είναι μια επαναληπτική αποκωδικοποιητή, Θα προτιμούσα να πούμε ότι οικόπεδο μια λειτουργία εξόδου, αν μπορείτε να (μπορεί να δώσει κάποιες συμβουλές εδώ αν θέλετε), και στη συνέχεια ποσοστό xmission σας θα ήταν απλά A * R * log (2) M όπου A είναι η περιοχή κάτω από R λειτουργία έξοδο σας είναι ποσοστό xmission σας και M είναι η Ary της διαφοροποίησης π.χ. QPSK = 4, BPSK = 2.

AOA, Θέλω ένα MATLAB προσομοίωση κωδικό του θεωρήματος ικανότητα κανάλι . Παρακαλούμε να με βοηθήσει. Θα περιμένω για τα καλά την απάντησή σας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back