Χρησιμοποιώντας το διαχωριστικό αντίσταση για LP2986

S

saurav_sdpl

Guest
Θέλω να σχεδιάσουν 3.3V εφοδιασμού για CKT μου. Σύμφωνα με το δελτίο, τάση που θα μπορούσε να προγραμματιστεί με τη χρήση διαιρέτη αντίσταση. Frst ερώτηση μου είναι. Αν i dont χρήση ενός δικτύου διαιρέτη αντίσταση, αν θα έπαιρνα καμία τάση σε O / P ή όχι. Δεύτερον αυτό το διαχωριστικό αντίσταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε τάσης, στην περιοχή ή να αποφασίσει μόνο 3V λειτουργία, 3,3 V ή 5V Παρακαλούμε να διευκρινίσει

Το τμήμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με την εσωτερική διαχωριστικό ή ένα εξωτερικό, αλλά θα πρέπει να συνδέσετε το pin ανατροφοδότηση σε ένα διαχωριστικό, να ολοκληρωτής πραγματικά ρύθμιση, διαφορετικά η παραγωγή θα είναι σχεδόν ίση με την είσοδο. Δείτε τα κυκλώματα εφαρμογή. Με την εσωτερική διαιρέτη, μπορείτε να πάρετε 5V, 3.3V ή 3V, ανάλογα με το τι συσκευή η παραγγελία σας. Με μια εξωτερική διαιρέτη, μπορείτε να ρυθμίσετε την τάση εξόδου σε περίπου 1.23V (όταν ανατροφοδότηση είναι βραχυκυκλωμένο στην έξοδο) και μέχρι Vin-0.2V, χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο διαχωριστικό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back