Χρησιμοποιώντας σειριακή θύρα ως έναν απλό διακόπτη-έναυσμα για ένα digicam

K

kosmarnik

Guest
Hi! Είμαι newb. Χαρίστε μου ως ένα:) Τώρα, παρακαλώ βοηθήστε έξω. Πρέπει να προκαλέσει μια digicam (Minolta Dimage 7i) μέσω σειριακής θύρας. Δεν υποστηρίζει usb έλεγχο, αλλά έχει θύρα εξωτερικής σκανδάλη. Έχω κάνει μια ώθηση από ένα παλιό joystick και δουλεύει μια χαρά. Το λιμάνι διαθέτει 3 καρφίτσες: - και δύο 3.3V καρφίτσες. Για να επικεντρωθεί κάποιος πρέπει να σύντομη και να πυροβολήσει δύο 3.3pins με το -. Νομίζω ότι πρέπει να είναι δυνατόν να ελέγξει τη σκανδάλη μέσω της σειριακής θύρας και μόνο. Οποιεσδήποτε προτάσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 5 ώρες 2 λεπτά: [/color] [/size] Um, αν κάνω λάθος στην υπόθεση μου ότι σειριακή θύρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο θα προτείνατε ως την απλούστερη λύση;

Μπορείτε να σχεδιάσετε / αγοράσετε ένα κιτ που χρησιμοποιούν σειριακή, USB, Ethernet, κλπ για να το ενεργοποιήσει από τον υπολογιστή. Αυτό απαιτεί πιθανώς να γνωρίζετε μικροελεγκτή για να κάνουν την ενεργοποίηση. Παράλληλη θύρα θα είναι το πιο εύκολο, αλλά το βρίσκουμε σχεδόν σε νεότερα σύστημα του υπολογιστή. Best Regards, Siong Boon [color = "# FF0000"] Συντονιστής - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ [/color]

[Quote = siongboon] Μπορείτε να σχεδιάσετε / αγοράσετε ένα κιτ που χρησιμοποιούν σειριακή, USB, Ethernet, κλπ για να το ενεργοποιήσει από τον υπολογιστή. Αυτό απαιτεί πιθανώς να γνωρίζετε μικροελεγκτή για να κάνουν την ενεργοποίηση. Παράλληλη θύρα θα είναι το πιο εύκολο, αλλά το βρίσκουμε σχεδόν σε νεότερα σύστημα του υπολογιστή. [/Quote] Αχ, είμαι σχεδιάζει να πάρετε ένα από Velleman εξαρτήσεις, πιθανώς k8055, αλλά θα ήθελα αν θα μπορούσα να πάρει αυτό το έργο με μια απλή λύση, αν είναι δυνατόν. Παράλληλη θύρα είναι εντάξει, πήρα ένα για το φορητό υπολογιστή σκοπεύω να χρησιμοποιήσετε για το σκοπό αυτό. Αφού το ανέφερε Έψαξα στο Google κάποια θέση που παραπέμπουν σε LED ελέγχου, μέσω της παράλληλης θύρας και 3.3v εξόδου το οποίο ακούγεται λίγο έως πολύ καλό για τους σκοπούς μου. Θα δούμε περαιτέρω σε αυτό. Αν έχετε οποιαδήποτε πρόταση παρακαλούμε να ενημερώσετε.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back