Χρησιμοποιώντας δύο πανομοιότυπες κεραίες για την αύξηση κέρδος

F

FahadOnline

Guest
Δεν
είμαι πολύ εξοικειωμένος με τις κεραίες και ελπίζω αυτό είναι το σωστό μέρος να ρωτήσω.

Έχω μια σε πόρτα μόντεμ WiMAX για το internet, αυτό έγινε με 2 αφαιρέσιμο μικρές κεραίες, αλλά το σήμα ήταν ασθενής.Ο φίλος μου συμβουλή μου για να πάρετε μια πόρτα-Out κατευθυντική κεραία από την αγορά και να το συνδέσετε με καλώδιο RG58 να μου WiMAX συσκευή.Αγόρασα δύο 14DBi και εγκαθίστανται κεραίες τους στον τοίχο από το εξωτερικό που δείχνουν προς τα τότε χρησιμοποίησε δύο πομπούς 1,5 Meter RG58 καλώδια στο μόντεμ WiMAX.Μετά από αυτό που έχω μια αποδεκτή μεταβολή του σήματος όπως έχω υψηλότερες SINR ανάγνωση έτσι προσπάθησα στην οροφή του κτιρίου και έχω ακόμα πολύ καλύτερο σήμα, αλλά το πρόβλημα αν θέλω να τα εγκαθιστά στην οροφή, τότε θα πρέπει 25 μέτρα από RG58 καλώδιο για τη σύνδεση μου σε εσωτερικούς χώρους wimax μόντεμ που θα χάσουν το σύνολο των 14 dBi.
Άκουσα ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δύο κεραίες ως μία για την αύξηση του κέρδους, ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα μεγάλο καλώδιο μόνο να μου μόντεμ WiMAX.Είναι αυτό εφικτό;Ευχαριστώ in Advance

Δύο ή περισσότερες κεραίες που τοποθετούνται σε συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ τους και σωστά μπορεί να αυξήσει σταδιακά το κέρδος του συστήματος.
Ελέγξτε το καθαρό περίπου Σταδιακή Κεραίες.

Δύο κεραίες, στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να κερδίσει μόνο 3dB.
Δεν θα είναι επαρκής για να αντισταθμίσει την απώλεια, ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε

Hmmmm, Τι γίνεται με ενισχυτή ....όπως αυτό http://www.gps-repeating.com/products/roger_gps_amplifier_gpsr-a.html

Υπάρχουν ορισμένα θέματα προς εξέταση.Συνδυάζοντας τις κεραίες μπορεί να αυξήσει το κέρδος σας και γενικά μια αύξηση 3 dB, ή λίγο περισσότερο, αν το κάνεις σωστά.Μπορείτε επίσης να βλάψουν την κατάσταση, αν κάνετε ένα λάθος.Είστε πιθανώς Bette off με μία κεραία.

Μπορεί να θέλετε να εξετάσουν άλλες επιλογές χαμηλότερη απώλεια καταφέρνω.Γενικά, τόσο μεγαλύτερη είναι και η διάμετρος καταφέρνω,
τόσο χαμηλότερη είναι η απώλεια (και το υψηλότερο κόστος).

Έναν ενισχυτή αμέσως μετά από μια κεραία μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστεί καλώδιο απώλεια, αλλά και πάλι θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στις λεπτομέρειες.Είναι ίσως μια καλή ιδέα να προστεθεί μια Bandpass φίλτρο μπροστά από τον ενισχυτή για να μειωθεί η πιθανότητα κορεσμό του ενισχυτή σας με το κοντινό, αλλά εκτός ζώνης σημάτων.Κοίτα σε LNA
του (χαμηλού θορύβου ενισχυτές).

Amplifier θορύβου,
να αποκτήσει η γραμμικότητα, τρίτο για την παρακολούθηση,
την κατανάλωση ενέργειας,
το κόστος κλπ. είναι επιπλέον παράγοντες για να εξετάσει.

Διάφορα επαγγέλματα είναι πιο εύκολα κατανοητή αν κάνεις μια "σύνδεση του προϋπολογισμού" ανάλυση.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back