Χρειάζομαι τη βοήθειά σας ~ θέλουν να ενισχύσουν το μήνυμα ότι είναι DC αξία

W

wilsons

Guest
Γεια σας! Πήρα ένα πρόβλημα τώρα και χρειάζεται τη βοήθειά σας! Θέλω να ενισχύσει ένα σήμα ότι η DC τιμή είναι ίσως αλλάξει, τότε μπορώ να προσθέσω ένα ΚΓΠ να πάρει το AC siganl. Στη συνέχεια, θέλω να συμπληρώσει ότι το σήμα ac περίπου 20dB. Η έξοδος είναι diffrenetial, έτσι θέλω να αφήσει επίπεδο CM να είναι 0.9V. VCM είναι η αναφορά δίνεται από το εξωτερικό. τι είδους δομές πρέπει να επιλέξω; Ευχαριστώ πολύ!

τι ur δομή ζητώντας περίπου, έχει να κάνει με τη δομή των τελεστικών ή ΕΣΝΧΙ; u ορίζεται dc μπορεί να αλλάξει, τι dc είναι;, αν οι αλλαγές γιατί είναι DC;

Θα ήθελα να μάθω τη δομή τελεστικών του. Το σήμα "DC" σημαίνει άλλαξε πολύ αργή σε σύγκριση με το χρήσιμο μήνυμα.

ψάχνετε για ένα πλήρως τελεστικών διαφορά; αν έτσι ώστε σιγά-σιγά ποικίλες DC που θα είναι κοινή για τις δύο εισόδους συνηθίζει να δει στην έξοδο, με την πλήρη διαφορική opamp πρέπει να έχουμε ένα κύκλωμα CMFB.

Όχι, έχω ανάγκη να μετατραπεί η ενιαία συμπέσει με το τέλος για το διαφορικό σήμα!

Αυτή η πραγματικότητα θα βασίζονται σε φορτίο σας, τι θέλετε να οδηγείτε και τι απόδοση θέλετε;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back