A
abouras
Guest
Έχω οικοδομήσουμε μια αφύπνιση και motorycle i LM317 χρησιμοποιούνται για τη μείωση της τάσης από 12V σε 5V DC.Αυτή η αφύπνιση χρησιμοποιεί ένα μικροελεγκτή (AVR AT90s1200A) και έχω πρόβλημα όταν η μοτοσικλέτα βρίσκεται σε κίνηση.Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, όταν μοτοσικλέτα κινείται, η μικροϋπολογιστικά ενεργεί περιέργως, αυτό επαναφέρει, εκτελεί κώδικα που να souldn't λειτουργίας
κλπ.
Έχω καταλήξει στο ότι υπάρχει conclussion με πολύ θόρυβο στην τροφοδοσία (σε μοτοσικλέτα
της μπαταρίας), όταν η μοτοσικλέτα κινείται ή όταν χρησιμοποιώ την ανάφλεξη.
Τι μπορώ να κάνω;Δεν θέλω να χρησιμοποιήσετε ένα dc / dc μετατροπέα παλμό, διότι δεν είναι 100% αποτελεσματικό και σε αυτό το πρόγραμμα η κατανάλωση ενέργειας είναι πολύ κρίσιμη.Θέλω ένα τροφοδοτικό κύκλωμα που έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας αυτο
Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;Είμαι depserate
κλπ.
Έχω καταλήξει στο ότι υπάρχει conclussion με πολύ θόρυβο στην τροφοδοσία (σε μοτοσικλέτα
της μπαταρίας), όταν η μοτοσικλέτα κινείται ή όταν χρησιμοποιώ την ανάφλεξη.
Τι μπορώ να κάνω;Δεν θέλω να χρησιμοποιήσετε ένα dc / dc μετατροπέα παλμό, διότι δεν είναι 100% αποτελεσματικό και σε αυτό το πρόγραμμα η κατανάλωση ενέργειας είναι πολύ κρίσιμη.Θέλω ένα τροφοδοτικό κύκλωμα που έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας αυτο
Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;Είμαι depserate