Χρειάζομαι βοήθεια με DS1307 RTC

L

lassy

Guest
Είμαι προσπαθεί να οικοδομήσει ένα RTC να χρησιμοποιηθούν εντός σχεδίου ελέγχου της θερμοκρασίας μου και χρειάζομαι έναν κωδικό συναρμολόγηση ΣΜΕ που διαβάζει και γράφει από το DS1307 RTC chip.I είμαι χρησιμοποιώντας το PIC16F877 που έχει τα δεδομένα και seriall πινέζες ρολόι .. αλλά dont έχει μια ένδειξη σχετικά με το πώς να πάνε για it.PLEASE να με βοηθήσει ... ευχαριστίες

Γεια σου, Το DS1307 Χρησιμοποιεί το I2C interface. Έχει καιρό μίλησε σε αυτόν τον πίνακα. Κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης στην κορυφή και να γράφουν DS1307 και κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης. Υπάρχουν τόσες πολλές συνδέσεις στο διοικητικό συμβούλιο ότι θα μπορούσα ακόμη και να αρχίσουν να coyeing ... Αν βρήκατε χρήσιμη η απάντησή μου, κάντε κλικ στο κουμπί που λέει Με βοήθησε . Καλή τύχη.

Μπορείτε να βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες από το έργο του h ** p :/ / www.techdesign.be/

Καλύτερη χρήση CCS C compiler, έχει έτοιμη τη λειτουργία για να εκτελέσει μια εντολή I2C.

Γεια σου, δεν ξέρω αν το "καλύτερα" της να χρησιμοποιήσει το μεταγλωττιστή της C - υποθέτω ότι εξαρτάται από το αν το αν μπορείτε να προγραμματίσετε C! Έχω κάποιες γενικές I2C ρουτίνες και θα τις δημοσιεύσουμε, αν θέλετε, είμαι με τη χρήση 16f877a με τη συναρμολόγηση τώρα σε ένα έργο, αλλά χρησιμοποιώντας ένα PCF 8583, ο κώδικας θα πρέπει να λειτουργεί μια χαρά. [

hai u καλύτερη χρήση DS1337 iy είναι πολύ εύκολο να διεπαφή από 1307 εάν το u θέλει κωδικό μου στείλει ένα pm είμαι έτοιμος να βοηθήσει u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back