Χρειάζομαι βοήθεια για το σχεδιασμό του DC-DC

L

leebluer

Guest
Γεια σας, είμαι ένα νεώτερο για το σχεδιασμό μετατροπείς ισχύος. Τώρα μαθαίνω κάτι που σχετίζονται με βασικές αρχές των ηλεκτρονικών ισχύος. Νομίζω ότι είναι μια βαρετή διαδικασία. Πήρα μόνο μερικές απλές αντίληψη για το μετατροπέα ισχύος. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην πράξη. Δεν ξέρω πώς να συνεχίσετε; Θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές, ή Συστηστε μερικά υλικά για γρήγορη σχεδίαση μου. Ευχαριστίες

Αγαπητοί Lee, Πρώτη έχετε concepyual understandig για το πώς ένα DC-DC μετατροπέα έργων. Θα ήθελα να προτείνω u ξεκινήσει με ένα σχέδιο Buck και αρχικά συγκεντρωθεί για να πληρούν τις προδιαγραφές της Vout και Iout. Ανταπόκριση και όλα θα μπορούσε να εξεταστεί σε μεταγενέστερο. Στις eda συμβούλιο u έχω αρκετά πράγματα για τον σχεδιασμό ενός DC-DC μετατροπέα. Αναζητήστε τα μπρος πίσω. U Εάν δεν μπορείτε να κατεβάσετε μερικά, με ping θα το μήνυμα σε όλη σας. Όσο για βαρετό, έχουμε τις προτιμήσεις μας.

Ίσως μπορείτε να δοκιμάσετε με app. όπως PWM έλεγχο. Είναι επίσης ένα είδος DC-DC CONV DC ή ελικόπτερο.

Πρώτα πρέπει να γνωρίζει τη θεωρία βάση του DC-DC, και μπορείτε να αναζητήσετε τις σημειώσεις εφαρμογής στην ιστοσελίδα onsemi και εθνικό. Δεύτερον, μπορείτε να μελετήσει κάποια κυκλώματα ελέγχου PWM για το DC-DC, γι 'αυτό θα σας κάνει να βαθιά κατανόηση με DC-DC.

Γεια Θα ήθελα να συστήσω SWITCHMODE ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ HANBOOK συγγραφέας Keith, όπου θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σε (σχεδόν) ό, τι χρειάζεστε. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το θεωρεί edaboard Mohammad Mokhtar

[Quote = Mohammad Mokhtar] Γεια σου συστήνω SWITCHMODE ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ HANBOOK συγγραφέας Keith, όπου θα βρείτε αναλυτικά όλα (σχεδόν) ό, τι χρειάζεστε. Μπορείτε να το κατεβάσετε από edaboard θεωρεί Mohammad Mokhtar [/quote] Μπορείτε να μου δείξετε τη σύνδεση των εν λόγω εγγράφων; Δεν μπορώ να το βρω.

Θα ήθελα να προτείνω την ανάγνωση του Fundamentals of Ηλεκτρονικά Ισχύος από τον Δρ Robert W Erickson δρ D Maksimovic

«Ικανότητα μεταγωγής του σχεδιασμού της προσφοράς" που γράφτηκε από Arbarham Ι. Pressman είναι επίσης ένα καλό βιβλίο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back