Γεια σε όλους, Θέλω να σχεδιάσουμε ένα μίξερ χρήση δύο διόδους, ώστε να μπορώ chouse δαχτυλίδι hybire μίξερ, αλλά έχω κάποιο πρόβλημα, όταν αυτό το σχεδιασμό. 1.first, πώς μπορώ να αποφασίσω για το πλάτος του κύκλου και την ακτίνα. 2.Τι είναι η λειτουργία του τομέα των δύο
Γεια σας Orkfire, Συνολικό μήκος δακτύλιος πρέπει να είναι 1,5 * λάμδα. Κύρια ιδέα είναι να παρέχουμε LO διαφορά φάσης 180 μοιρών μεταξύ διόδους. Αν υποτεθεί Z0 = 50 Ω, ας υποθέσουμε δαχτυλίδι αντίσταση ιχνών πρέπει να είναι 50 * SQRT (2) = 70,5 Ohm. Τομέας είναι μια ακτινική στέλεχος (στοιχείο βάση στην τεχνική φούρνο μικροκυμάτων για ac κλείδωμα). Ρίξτε μια ματιά στο Maas Στεφάνου "Μίξερ μικροκυμάτων" το βιβλίο, υπήρξε μια σύντομη επεξήγηση των υβριδικών μίξερ δακτυλίου.
χθες έχω χρησιμοποιήσει διαφημίσεις για να μιμηθεί it.I χρήση 2.5GHz 14dbm ως LO εισόδου και 2.4GHz 0dBm ως RF input.and τότε βγαίνουν 4.9GHz-10dBm και ανεπιθύμητη 4.7GHz, 4.8GHz, 5.0GHz.I θαύμα μπορεί να γίνει εξαλειφθεί. ευχαριστίες
Μερικά από τα πλαστά είναι πάνω από 30dB πιο κάτω από το ήθελαν έτσι δεν είναι ένα μεγάλο θέμα, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα για την εξάλειψή τους, επειδή είναι πάρα πολύ κοντά από το ήθελε. Προσπαθήστε να βελτιστοποιηθεί η LO και RF επίπεδα για την ελαχιστοποίηση αυτών των ψευδών, η οποία στην πραγματικότητα είναι προϊόντα IM. Επίσης προσπαθήστε να βάλετε ένα LPF ακολουθείται από εξασθενητή μερικά dB στο λιμάνι LO, να είστε βέβαιοι αυτό είναι απαλλαγμένο από αρμονικές.
Γεια σας, Orkfire. Επιτρέψτε μου να σας δω να ADS μοντέλο σας; Πιθανώς μέσω pm (δεν ξέρω, υπάρχουν και υποστηρίζονται ανεβάσετε συνημμένα μέσω της μ.μ.).
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.