Χρειάζομαι βοήθεια αγγλικός όρος για μια συσκευή

S

semiconductor

Guest
Είμαι που ζουν σε μη-μιλώντας αγγλικά χώρα, και είμαι σπουδάζουν σε μικροελεγκτή (ιδίως 8051), αλλά δεν ξέρω την αγγλική λέξη που περιγράφει για μια συσκευή που εκτελεί το έργο αυτό: μεταφέρει το πρόγραμμα που έχουμε προγραμματίσει (ίσως στη συναρμολόγηση ή C) στη μονάδα μικροελεγκτή. Μπορείς να με βοηθήσεις! Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Το πρόγραμμα που μετατρέπει το χαμηλό επίπεδο συγκέντρωσης πηγαίο κώδικα στον κώδικα μηχανής ονομάζεται assembler. Το πρόγραμμα που μετατρέπει τον πηγαίο κώδικα C ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα υψηλού επιπέδου όπως Basic, Pascal, C + +, C # και Java σε κώδικα μηχανής ονομάζεται μεταγλωττιστής. Στην περίπτωση αυτή, ο μεταγλωττιστής C. Η πιο δημοφιλής μεταγλωττιστή της C για Keil 8051 είναι: http://keil.com/ Μια άλλη δημοφιλής μεταγλωττιστή C για 8051 και πολλά άλλα μικροελεγκτές είναι ΑΣΕ: www.IAR.com

Αφού διαβάσετε το αίτημά σας, πήρα ένα λίγο διαφορετικό αίτημα από αυτό. Ψάχνετε να προγραμματίσετε το πραγματικό υλικό. Αν αυτή είναι η περίπτωση, θα μπορούσε να σας λεπτομερώς το σχέδιο λίγο. Αυτό είναι όπου τα πράγματα παίρνουν συγκεκριμένες (ειδικά για το 8051, ο μερικά πολλές varients). Ας γνωρίζουμε ποια επεξεργαστή. Υπάρχουν πολλά προϊόντα προγραμματισμού εκεί έξω. Κατόπιν πάλι, ίσως να μην χρειαστεί ούτε ένα. robotman

Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος σε ό, τι ζητάτε. exacly τι χρειάζεστε; Έχω κάποιες βασικές εισαγωγή 8051 147 σελίδες στην αγγλική γλώσσα (μορφή Word). αν θέλετε να μου πείτε.

Υποθέτω ότι μιλάει για τη φυσική συσκευή που μπορεί να μεταφέρει το πρόγραμμα σε συμμόρφωση 8051 - προγραμματιστής.

[Quote = Epegic] Υποθέτω ότι μιλάει για τη φυσική συσκευή που μπορεί να μεταφέρει το πρόγραμμα σε συμμόρφωση 8051 -. Ένας προγραμματιστής [/quote] Ναι, αναφέρομαι σε μια φυσική συσκευή η οποία μεταφέρει τα προγράμματα που κάναμε σε 8051 UC Μονάδα. Είναι η λέξη: προγραμματιστής;

[Quote = ημιαγωγών] Είναι η λέξη: προγραμματιστής [/quote] Ναι, η λέξη είναι προγραμματιστής;.

Ένας φίλος μου είπε ότι, η λέξη είναι downloader. Έτσι ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των 2 λέξεις;

Είναι usally ονομάζεται προγραμματιστής συσκευή . Νομίζω ότι κατέβασα είναι μια συσκευή για Σε-Σύστημα Προγραμματισμού επίσης γνωστός σαν ISP . Με την υπηρεσία παροχής Internet, μπορείτε να προγραμματίσετε / αναβάθμιση φλας MCUs ενώ είναι ακόμα στο PCB. Ακριβώς για serch ISP ή-Στο Σύστημα Προγραμματισμού και θα βρείτε πολλές πληροφορίες.

Αναζήτηση Google με "8051 προγραμματιστή" και μπορείτε να πάρετε τις εκατοντάδες εμπορικές ή DIY λεπτομέρειες προγραμματιστές.

Μπορώ να σχεδιάσει και να κατασκευάσει από μόνος μου;

ημιαγωγών Συγνώμη που δεν αρμονικά νωρίτερα. Αν κοιτάξετε την πρώτη θέση μου, θυμηθείτε, ρώτησα για τη διαμόρφωση του υλικού σας. Με βάση το σχεδιασμό (η οποία 8051, είναι μια υποδοχή για μνήμη εκεί, υπάρχει μια διασύνδεση ISP, κ.λπ.), αυτό θα καθορίσει τι πρέπει να κάνετε. Αν μπορείτε να μας πείτε λίγα πράγματα για το σχέδιό σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με προτάσεις ..... robotman

"Μπορώ να σχεδιάσει και να κατασκευάσει από μόνος μου;" Είναι δύσκολο για έναν αρχάριο να σχεδιάσει και να γράψει οδηγό για έναν προγραμματιστή, αλλά να μπορεί να χτίσει μία βάση για κάθε σύστημα avialable στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές καλές σχεδιασμό και συχνά δωρεάν, να επιλέξουν αυτό που νομίζετε ότι ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ναι, είμαι εξεύρεση 8051 προγραμματιστή συσκευή μέσω του διαδικτύου! Αλλά δεν ξέρω ποια μηχανή αναζήτησης είναι κατάλληλο για το έργο αυτό (το google δείχνει τόσα πολλά αποτελέσματα και πολλά από αυτά είναι άσχετα)!

Μπορείτε να μας πείτε, ποια 8051 συσκευές σας plannng να χρησιμοποιήσετε. Όπως θυμάμαι υπάρχουν πολλές φτηνές προγραμματιστές όπως DL2TM ότι sopport το γνωστό AT89S2051. Ωστόσο, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μη-Atmel ελεγκτές θα βρείτε difficoulties στην εξεύρεση δωρεάν προγραμματιστής. Γεώργιος

Αναζήτηση για «8051 Webring" και ξεκινήστε την περιήγηση. Μπορείτε να έχεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Μοιάζει με ένα Atmel Αριθμός για μένα .... Δεν ξέρω αν είναι αρκετά περιγραφικό. Είναι ορισμένοι αριθμοί στο τέλος εκεί; Αν θυμάμαι καλά, το τμήμα αυτό επιτρέπει τον ISP (Στον προγραμματισμό του συστήματος). Θα πρέπει να υπάρχουν πολλές ελεύθερες σχηματικές αναπαραστάσεις προσαρμογέα προγραμματισμού και στη χειρότερη περίπτωση, Atmel πωλεί καλώδια καιï η υπηρεσία παροχής Internet για 39 δολάρια ΗΠΑ. robotman

89Cxx είναι η γενική ονομασία των επεξεργαστών γίνεται από τον κατασκευαστή οικονομικών ομάδων. AT89cxx είναι Atmel επεξεργαστές, τον προγραμματισμό σε παράλληλη λειτουργία. AT89Sxx είναι επίσης Atmel επεξεργαστές, μπορεί να progrmming παράλληλα ή ISP. ISP χρησιμοποιούν μόνο 4 ~ 5 καλώδια, μπορείτε να κάνετε τη λήψη καλώδιο εαυτό σας, πολύ απλό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back