Χρειάζεστε ATX Power Supply εγχειρίδιο επισκευών

S

Strange Problem

Guest
Γεια σου, Χρειάζομαι ένα Επισκευή / Υπηρεσία εγχειρίδιο για τροφοδοτικό ATX. Θα είναι πιο χρήσιμο, αν είναι ένα διάγραμμα με βάση που ανέλαβε η Κίνα ATX Τροφοδοτικό. Επειδή στη χώρα μου - η Κίνα γίνεται ATX Power Supply είναι διαθέσιμη. Αν κάποιος έχει αυτό, παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μου .......... Χάρη.

Γνωρίζω ότι δεν είναι η απάντηση που περιμένετε, αλλά τα περισσότερα προβλήματα που σχετίζονται με παροχές ηλεκτρικού ρεύματος είναι στατιστικά συγκεντρώνονται σε εναλλαγή συσκευών (IGBT, MOSFET) ή στο Fuse. + + +

Εννοείτε "καρφίτσα έξω», αντί «σημείο έξω;" Αν pinout, [URL = "http://pinouts.ru/Power/atxpower_pinout.shtml"] αυτό [/URL] θα πρέπει να βοηθήσει. Εάν τάσεις, επιτρέψτε μου να ξέρω, έχω μια σχηματική ενός τυπικού ΑΤΧ για τον γύρω. Γιάννης

Χάρη Andre για την απάντησή σας. Ναι, έχετε δίκιο. Είμαι αντιμετωπίζουν Switching πρόβλημα με ένα ATX PSU. Αυτό το τροφοδοτικό έχει καεί από 13.007 τρανζίστορ και Βάσης Resistor της τήξης 10 ohms. Έχω την αντικατάστασή τους, αλλά ακόμα δεν έχει αρχίσει. Έχω ελέγξει όλα τα υπόλοιπα από τα μέρη του PSU Εκτός αντιστάσεις ελεγκτή τμήματος. Αλλά σε τμήμα ελεγκτή - παίρνω 5VSB και 5V PS-ON. Αλλά και πάλι δεν τρέχει. Ακόμα έχω αλλάξει IC TL494 και LM339 επίσης ...... αλλά όλα τα χαλάζι ..... Δεν με ακούει καθόλου. Τι θα κάνω τώρα? Γιατί δεν είναι αλλαγή?

Είχατε επισυνάπτεται κάποιο φορτίο στην έξοδο; Ένα ελάχιστο ρεύμα διαρροής είναι υποχρεωμένη να SMPS έργα. (Ρωτάω απλά για να πιστοποιήσει) + + +

Μερικοί ATX σχηματικές αναπαραστάσεις Τροφοδοσία:

Ya .... Είχα δοκιμάσει με επίσης. Έχω επισυνάψει ASUS CD-ROM 52X. Αλλά καμία ελπίδα .......

ATX σχηματικές αναπαραστάσεις τροφοδοτικό

Μπράβο φίλε

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 01:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 01:33 - --------</span></span>
[quote = mister_rf? 929864] ATX τροφοδοτικό [/quote] Πολλά ευχαριστώ mister RF . Έχω δώσει Thumbs up αλλά πώς μπορώ να σας δώσω σημεία ...

Εντάξει, εντάξει ... Χάρη Dude ...... Δεν χρειάζομαι περισσότερο Σχηματική ...... Αυτά είναι αρκετά για μένα. Αλλά έχετε οποιαδήποτε επισκευή οδηγός ή εγχειρίδιο;

Τι γίνεται με το''+12 V "παροχή ρεύματος από το stand-by κύκλωμα (συνήθως για την τιμή των 15-25V), πρέπει να εφαρμόζεται για το τμήμα του οδηγού, το έκανες μέτρο; Τυχόν τάσεις στο TL494 PINOUTs;

Εδώ είναι η μέτρηση της τάσης .... Εμφανίζονται στην εικόνα παρακάτω ....

Ανάγκη για να ελέγξετε τη Q4 & Q5. Επίσης, να είστε σίγουροι πυκνωτές αλλαγή C9/C10, στοιχεία ελέγχου: R6/R7, R10/R11, Δ4, Δ3. PS: Ισχύς εισόδου ON = χαμηλή: χαμόγελο:

Έχω ελέγξει Q4 και Q5 C945 - Και οι δύο είναι μια χαρά. C9/C10 είναι 2.2μF/50V - πυκνωτές αυτό φαίνεται να είναι ΟΚ. Θα αλλάξει αυτό όμως;; Δεν υπάρχει καμία R7 και R11 αντίσταση. Έχουν μόνο μία 10Ω Resistor fusing Ποια είναι στη Βάση τρανζίστορ R6 και R10. Αλλά έχουν χρησιμοποιήσει δύο σημάτων / κρυστάλλων Diode στη θέση του μία δίοδος. Είναι D3/D4 και D5/D6. Έχω τα ελέγξει. Είναι ΟΚ. Ακόμα Χρειάζεται να αλλάξουμε αυτά τα 10Ω αντίσταση και D3/D4 και D5/D6 δίοδος κρυστάλλου (1N4148)? Και ναι, έχετε δίκιο. PS-με την τάση φαίνεται να είναι χαμηλή. I μετράται η τάση και είναι 4.8V. Αλλά δεν υπάρχει πυκνωτή με το PS-ON ούτε Transistor. Θα 4.8V είναι πρόβλημα για PS-ON; Πώς μπορώ να αυξήσω την τάση του PS-ON για να 5V; Και ένα πράγμα που πρέπει να δώσει προσοχή στο προηγούμενο Post. Αυτό είναι DTC (Dead Ελέγχου Χρόνου) Τάση του pin4 του TL494. Όπως Φύλλο DTC είναι θα είναι 3.3V (μέγιστη) με μηδενικό κύκλο λειτουργίας. Και OV στο Max. Φόρτος εργασίας. Εδώ είναι που δείχνει 3.2V. Είναι Zero κύκλος σημαίνει PS-OFF κατάσταση;;

Έχω αλλάξει όλα αυτά τα πυκνωτές, δίοδοι και τα τρανζίστορ με νέο. Αλλά και πάλι το τροφοδοτικό δεν λειτουργεί. Τι θα κάνω τώρα; Παρακαλούμε Response ........... Είμαι σε αναμονή για την απάντησή σας ......

PS_ON πρέπει να είναι γειωμένη για την προμήθεια για να ενεργοποιήσετε .. Με ευχαριστεί που βλέπω ότι η σχηματική έγινε Amiga:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back