Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με κάποια διαμορφωμένη κάρτα μνήμης του Nokia 5130

T

thaliard

Guest
Είμαι χρησιμοποιώντας το Nokia 5130 κινητό τηλέφωνο από τις 2 χρόνια. Χθες το βράδυ έβγαλα την κάρτα μνήμης του τηλεφώνου Nokia και να τοποθετηθεί σε αναγνώστη καρτών μνήμης και να συνδεθεί με τον υπολογιστή. Μετά από αυτό το μήνυμα εμφανιζόταν δηλώνοντας μου για να μορφοποιήσετε την κάρτα πριν το χρησιμοποιήσετε. Το έκανα σύμφωνα με τις οδηγίες του υπολογιστή. Τώρα δεν βρίσκω κανένα αρχείο που ήταν παρόντες στην κάρτα. Ζήτησα από τον ίδιο τον φίλο μου λέει έχω διαγράψει τα δεδομένα. Λέει τώρα εγώ δεν θα πάρετε πίσω τα αρχεία με οποιοδήποτε κόστος! Τους θέλουμε πίσω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τους πάρει πίσω εκεί.

Γεια σας Thaliard, μορφοποίηση είναι μια πράξη της διαγραφής όλων των δεδομένων η οποία ήταν παρούσα στην κάρτα μνήμης σας. Θα πρέπει να έχετε δεν είναι διαμορφωμένη κάρτα μνήμης σας. Αναζήτηση κάποιο λογισμικό που μπορεί να εκτελέσει [URL = "http://www.memory-card-recovery.net/after-format.html"] μνήμη κάρτα ανάκτηση μετά από το σχήμα [/URL]. [URL = "http://www.remosoftware.com/remo-recover-windows.exe"] Download [/URL] το λογισμικό και να ανακτήσει τη μνήμη της κάρτας δεδομένων σας.

Η μορφοποίηση σημαίνει ότι δίνεις μια νέα μορφή στο σύστημα ...... Νομίζω ότι το λειτουργικό σύστημα που προειδοποιεί για την απώλεια των δεδομένων σας, πριν βάλετε τη μορφή. Αν έχετε κάνει [Β] γρήγορη διαμόρφωση [/B], (διαγράφοντας μόνο τις entires δείκτη κάθε αρχείου και αφήστε τα υπόλοιπα των δεδομένων ίδια) που έχουν αρκετά καλή ευκαιρία για να πάρει πίσω τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας το λογισμικό ανάκτησης δεδομένων ... ..... Τι να το χρησιμοποιήσετε είναι να ανιχνεύσουν το δείκτη του κάθε αρχεία και να φέρει τις καταχωρήσεις ευρετηρίου πίσω. (Η πλήρης ανάκτηση δεν είναι δυνατή αν έχετε γράψει πάνω από τις τιμές που διαγράφονται με κάποια άλλα αρχεία) .... Αν έχετε κάνει [Β] ενδελεχή μορφοποίηση [/B] υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να πάρει πίσω τα αρχεία ως πλήρη διαγραφή μορφοποίηση όλες τις data.If έχετε κάνει [Β] χαμηλού επιπέδου μορφοποίηση [/B] (καθορισμός όλες τις τιμές είτε σε αυτούς ή μηδενικό), δεν μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα ................ Ελπίζω ότι αυτό βοηθά ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back