T
telesyn
Guest
Γεια σας, είμαι ένα νέο μέλος εδώ και στο νέο μικροελεγκτή πάρα πολύ. Μετά προσπαθώντας να μιμηθεί κάποιες απλές εφαρμογές με PIC, παίρνω συγκινημένος με MCU και θέλουν να κάνουν ένα πραγματικό σχέδιο. Εντάξει, αυτό είναι ένα σχολικό πρόγραμμα και μέρος της είναι να σχεδιάσουμε ένα πραγματικό χρόνο Wi-Fi σύνδεση ηχείων. Μετά κοιτάζει γύρω, έχω την πρόθεση να χρησιμοποιήσει τις ακόλουθες κύριες συνιστώσες ενός μικροφώνου + + Router Wi-Fi μονάδα (το Wi-Εμ ενότητα DigiConnect) + + PIC16F886 VS1011. Το σχέδιό μου είναι ότι το μικρόφωνο θα λάβει και τη μετατροπή αναλογικού σήματος φωνής σε ψηφιακό σήμα? Και στη συνέχεια ένα λογισμικό που θα χρησιμοποιηθεί για την κωδικοποίηση του σήματος digitilized σε μορφή MP3. Ο Router θα παίξει ως σταθμό βάσης και να διαβιβάζουν τις κωδικοποιημένες πληροφορίες για την μονάδα Wi-Fi η οποία στη συνέχεια μεταφέρει τα δεδομένα σε ΣΜΕ για επεξεργασία. Είμαι κολλήσει σε αυτό το σημείο, όπως δεν ξέρω πώς να κάνει ο PIC με τα κωδικοποιημένα στοιχεία. Μπορεί ακριβώς την αντλία έξω τίποτα να το πάρει από την μονάδα Wi-Fi στο VS1011 τσιπ να παράγουν ήχο ή μπορώ να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει ένα επιπλέον μνήμη της συσκευής για την αποθήκευση των δεδομένων πριν την άντληση για VS1011 για επεξεργασία; Μήπως εσείς έχετε οποιαδήποτε ιδέα για τη σκοπιμότητα του έργου μου; (Δεν είμαι σίγουρος για το σχέδιό μου και αυτή είναι η πρώτη μου φορά να κάνουμε ένα ηλεκτρονικό σχέδιο) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!