Χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με επεξεργαστή

A

alpeshchokshi

Guest
Γεια σας φίλοι,i ανάγκη πληροφοριών όσον αφορά PROCESSOR ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗόπως στο παράδειγμα ένας ακέραιος από τον κατασκευαστή του επεξεργαστή ...χάρτη πορείας του είναι σαν να

8080.8085,8086, pentimum σειρά ....Ομοίως, θα ήθελα να μάθω την σημαντικός παράγοντας της αγοράς στους τομείς της βιομηχανίας επεξεργασίας και famlies τους διαφορετικούς του επεξεργαστή.
etc.

Επίσης, θα ήθελα να ξέρω τη διαφορά αρχιτεκτονική όπως RISC, CISC
κλπ.

Παρακαλώ να μου στείλετε μια σύνδεση ή πληροφορίες σχετικά με παραπάνω.

Ευχαριστίες,

Σε RISC κινητήρες:
Θα υπάρχει λιγότερη επιβάρυνση σε h / w με λιγότερες οδηγίες και περισσότερο βάρος για compiler.Το καλύτερο παράδειγμα είναι βασισμένο στο ΒΡΑΧΙΟΝΑ pipelined αρχιτεκτονικές.

Σε CISC πυρήνες:
Θα υπάρξουν περισσότερες buden σε h / w και με τεράστια και πολύπλοκη οδηγίες που σαν επιπλέοντα arthemetic pint, MUL, DIV comands και λιγότερο φόρτο για τις comipler.Best ex είναι πυρήνες σας intel επεξεργαστές και του δικτύου.

regds ..,
Abid

Υπάρχει και μια άλλη οικογένεια των πολύ μικρών επεξεργαστών Ενεργοποιηθέντα MIPS.αρχιτεκτονική του μια RISC.u πρέπει να βρείτε τα πάντα για αυτό το www.mips.com
και υπάρχει επίσης Tensilica u πρέπει να το δει κανείς επίσης .. υπάρχουν και αυτά που ξέρω .. αν υπάρχει μάθω περισσότερα θα είναι ευγνώμων να αναφερθούν.
η ερώτησή μου είναι πώς μπορώ να μάθω για την ανάπτυξη σε αυτά τα στοιχεία (αν δεν μου δουλειά μαζί τους) είναι αυτοί avilable ως κιτ;

u μπορεί να μου δώσει κάποιες παράδειγμα RISC και CISC οικογένεια αρχιτεκτονική ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back