Χρειάζεστε μερικές συμβουλές / διαγράμματα να χτίσει το σύστημα ήχου 5,1 καναλιών

G

gsmsikar

Guest
γεια θέλω να σχεδιάσει και να συγκεντρώσει ο ίδιος ένα σύστημα ήχου 5.1 καναλιών για να συνδέσετε με τον υπολογιστή μου, το εμπορικά διαθέσιμο σύστημα είναι πιο ακριβό κομμάτι και συναρμολόγηση τον εαυτό μου έξω από τα σκουπίδια για τον γύρω από το συνεργείο μου θα είναι πολύ οικονομική, νομίζω ότι έτσι μπορούν να κα να μου μερικά τεχνικά διαγράμματα κυκλωμάτων, aucastical συμβουλές κ.λπ.; υπάρχει ήδη διάταξη που δίνεται στον υπολογιστή μου για να χρησιμοποιήσω το σύστημα 5,1 καναλιών, δεν χρειάζεται περαιτέρω τροποποίηση ή προσθήκη θα απαιτηθούν στο PC, μόνο οι εξωτερικές ρυθμίσεις θα χρειαστούν ... χάρη βοηθήσει Συγνώμη που δεν ήξερε από πού θα πρέπει να έχω για να δημοσιεύσετε αυτό το έχω δημοσιεύτηκε σε δύο θέματα

γεια gsmsikar, τελείωσα ένα 5,1 "κύκλο sorrund" s / m με DSP (NJM 26.108), η οποία είναι ένα DSP με το CS αποκωδικοποίηση από stero i / p και CS4228a κωδικοποιητή (ΑΚΜ και κωδικοποιητή). Έτσι, ουσιαστικά χρειάζεται u έναν αποκωδικοποιητή (DSP) και έναν κωδικοποιητή και Micon να ελέγχουν αυτά τα δύο με οθόνη (για το user interface) και ένα τηλεχειριστήριο (προαιρετικό, θ διασυνδεδεμένα με ένα RC5 αποκωδικοποίηση), έτσι ώστε να πάρετε αυτά (που δεν σκέφτομαι είναι avaliable στα καταστήματα!) και το σχεδιασμό ενός. :) Sam

Νομίζω ότι θα είναι χάσιμο χρόνου you'r. όπως καταλαβαίνω το μόνο που χρειάζεται είναι να με ένα DVD player για το PC σας, το οποίο είναι πολύ τσιπ. λέτε ότι έχετε Sound Blaster με 5,1 υποστήριξη, έτσι ώστε ό, τι άλλο χρειάζεστε;

γεια ευχαριστώ για την απάντηση, θέλω να ρωτήσω τι θα πρέπει να έχω στο σύστημα ηχείων για την έξοδο 5,1 καναλιών μου δόθηκε από την μητρική μου από το pc μου ... Θέλω να έχω σετ ηχείων πραγματοποιούνται από τον εαυτό μου ... χάρη απάντηση ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back