Χρειάζεστε δομή και ο τρόπος σχεδιασμού VCO buffer εξόδου

E

eng_islam

Guest
plz προτείνω ένα δομές και ο τρόπος σχεδιασμού για VCO buffer εξόδου, im που εργάζονται στα 1,8 v προσφοράς και συχνότητα 2,4 GHz

Δοκιμάστε ένα ανοικτό ρυθμιστικό διαρροή με 50Ohms του τερματισμού. Rgds

πώς είναι ο ανοικτός αγωγός εφαρμοστεί CMOS; Είμαι επίσης ενδιαφέρονται για μια ζώνη ενός 900MHz VCO, σήμα εξόδου του είναι ημιτονοειδής και πρέπει τετραγωνικό κύμα.

[Quote = hrkhari] Δοκιμάστε ένα ανοικτό ρυθμιστικό διαρροή με 50Ohms του τερματισμού. Rgds [/quote] Νομίζω ότι 50ohm είναι πολύ χαμηλό φορτίο και μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Εάν το u θα οδηγείτε ένα διαχωριστικό, το u μπορεί να χρησιμοποιήσει Πηγή στάδιο οπαδός, αλλά θα καταναλώνουν μεγαλύτερη δύναμη. U μπορεί να διαβάσει γι 'αυτό το Gray & Meyer

χάρη, τι τοπολογία buffer που χρησιμοποιείτε στο 2.4GHz VCO σας; Είμαι χρησιμοποιώντας ένα δαχτυλίδι VCO διαφορικό και το σήμα εξόδου είναι χαμηλή σε amplitud και ημιτονοειδή γι 'αυτό χρειάζομαι ένα buffer.

souce ρυθμιστικό οπαδός είναι καλός / ή με ΧΜΛ με αντίσταση και φόρτωσης πηνίο για την ενίσχυση της BW

Μη u έχω ιδέες για το buffer εξόδου ΧΜΛ "τοπολογία, issuses του σχεδιασμού, ......" Θα είμαι greatfull εάν u στείλετε κάτι που σχετίζονται με αυτό

Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των εταιρειών όπως η δημιουργία του Τέξας, το αξίωμα για να βρείτε τις σημειώσεις για την εφαρμογή ρυθμιστικού ΧΜΛ, αλλά και μέσω του δικτύου καθώς και Πόρων.

γιατί κανείς δεν προτείνουν τη χρήση του μετατροπέα, όπως buffer; Η συχνότητα δεν μπορεί να ικανοποιούν την απαίτηση; π.χ. 2.4GHz;

στάδιο απομόνωσης είναι να μετατρέψει το σήμα εξόδου από την VCO πυρήνα σε σήμα μεταγωγής σιδηροδρομικές μεταφορές στις σιδηροδρομικές. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση της σε δύο στάδια buffer.An ενεργό ρεύμα καθρέφτη κάνει το στάδιο εισόδου, η οποία λειτουργεί τόσο ως διαφορά σε σχέση με single-ended μετατροπέα και έναν ενισχυτή. δεύτερο στάδιο ο μετατροπέας έχει σχεδιαστεί για να κάνει το σήμα εξόδου πλήρως τις σιδηροδρομικές μεταφορές στις σιδηροδρομικές μεταγωγής.

Πώς να μειώσετε την ένταση εξόδου από κυκλώματα μνήμης; Ευχαριστώ.

HI, αν χρειάζεστε μερικές ιδέες για το buffer εξόδου υψηλής ταχύτητας ΧΜΛ, σας προτείνω να διαβάσετε κάποια έγγραφα έχουν γραφτεί Payam Heydari, ο οποίος έχει τη δική του ιστοσελίδα. καλύτερο. Jeff yan

Γεια σου, Για το σχεδιασμό o / p buffer για VCO μπορείτε να πάτε για ΧΜΛ bufers. Παρά το γεγονός ότι για 2,4 GHz μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι διαφορικό. χάρη sarfraz

Γεια jfyan, έχετε λάβει το ebook μου; γιατί δεν μου έστειλε το ebook σας; Haoyun nettmann_2002 (at) zahoo.de [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 10 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] Γεια jfyan, έχετε λάβει το ebook μου; γιατί δεν μου έστειλε το ebook σας; Haoyun nettmann_2002 (at) yahoo.de

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back