Χρειάζεστε βοήθεια στον προγραμματισμό της Visual Basic

A

aldwin0627

Guest
Το έργο μου ήταν περίπου μικροελεγκτή με τον υπολογιστή διασύνδεσης όπου υπήρχαν διακόπτες που συνδέονται με το μικροελεγκτή. Ο στόχος μου ήταν να δηλώσει το χρονικό διάστημα μεταξύ όταν οι διακόπτες ήταν Τύπο. για παράδειγμα όταν switch1 πιέζεται, πόσο καιρό ήταν πριν switch2 ήταν m pressed.I »χρήση της Visual Basic 6 και εγώ πραγματικά δεν ξέρω πώς να δημιουργήσει αυτό το είδος της καταγραφής δεδομένων. Παρακαλώ βοηθήστε

Πως σκοπεύετε να επικοινωνούν μεταξύ του μικροελεγκτή και του υπολογιστή, π.χ. Etherenet 10/100BaseT, WiFi, Bluetooth, σειριακή RS232, USB, κλπ.

όταν ζητούν βοήθεια θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες σε 1. τι μικροελεγκτή που χρησιμοποιείτε 2. τον κωδικό σας πρόγραμμα (π.χ. συναρμολόγηση, γ, Bascom, κλπ) και 3. αυτό που έχετε ήδη από την άποψη του κώδικα που έχουν ήδη γράψει και οποιοδήποτε σχηματικό διάγραμμα του κυκλώματος σας. μετά το εδώ! κανείς δεν θέλει να μαντέψουμε τι κάνετε, ωστόσο πολλοί εδώ θα προσφέρει βοήθεια αν έχετε συμπεριλάβει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε μπροστά. «Μαντέψει» μου θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα χρονόμετρο (στο πλαίσιο του μικροελεγκτή) για να μετρήσουν το χρόνο μεταξύ interrupts (όταν ωθούνται οι διακόπτες). Στη συνέχεια, στείλτε το χρόνο που μετρήσατε με το PC, είτε μέσω σειριακής ή USB σύνδεση. (Που δεν προσδιορίζεται ο τρόπος με MCU είναι συνδεδεμένο με το PC)

Im χρησιμοποιώντας ένα μικροελεγκτή PIC. Ρώτησα κάποιον για να το πρόγραμμα για μας, διότι δεν έχουμε καμία καυστήρα. Είμαστε χρησιμοποιώντας μια θύρα COM inorder να αλληλεπιδρούν με το MCU μέσω ενός υπολογιστή. Το πρόβλημα είναι ότι χρειαζόμαστε μια φορά καταγραφέα δεδομένων μεταξύ των διακοπτών που είναι συνδεδεμένοι στην πλευρά εισόδου του μικροελεγκτή. Η προ-φορτωμένο πρόγραμμα της Visual Basic είναι το μόνο που έχουμε και έχουμε μια πολύ ελάχιστη ιδέα για το πώς να το τροποποιήσετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας ρωτήστε μας από τη στιγμή που πραγματικά χρειάζονται τη βοήθειά σας. Πρέπει επίσης να δημιουργηθεί ένα πρότυπο. όπως και αν ισχύς1 είναι 1, πατήστε το πλήκτρο ΕΙΣΟΔΟΣ 1 για να απενεργοποιήσετε ισχύς1 τότε output2 θα ενεργοποιήσει και πάλι πατήστε INPUT2 να ενεργοποιήσετε εάν μακριά. Εκτιμώ πραγματικά τη βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ.

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; ευχαριστίες

στην πραγματικότητα αυτό εξαρτάται με τα δεδομένα που λαμβάνετε από pic ..

Πώς θα μπορούσα να δημιουργήσουν ένα χρονόμετρο που θα δείτε τις αλλαγές σε αυτές 1 ή 0 αξίες, και στη συνέχεια συνδεθείτε όποτε υπάρχουν αλλαγές.? Ένα άλλο πράγμα είναι η ακολουθία που θα ήθελα να κάνω. όπως και αν ισχύς1 είναι 1, πατήστε το πλήκτρο ΕΙΣΟΔΟΣ 1 για να απενεργοποιήσετε ισχύς1 τότε output2 θα ενεργοποιήσει και πάλι πατήστε INPUT2 να ενεργοποιήσετε εάν μακριά. Εκτιμώ πραγματικά τη βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ.

ΑΔΥΝΑΤΟΝ για να απαντήσετε σε αυτό το νήμα, εκτός αν παράγουν ένα απλό σχέδιο ή σχηματικό του κυκλώματος.

Εμείς dont έχει αρκετό πληροφορίες για το κύκλωμα σας και UC πηγαίο κώδικα .. γι 'αυτό δεν ξέρω από πού να αρχίσω να βοηθήσει u.. αν παίζει aroud με το χρονόμετρο (VB) .. θα πρέπει να ρυθμίσετε το χρονικό διάστημα .. χρονόμετρο όταν χτύπησε το χρονικό διάστημα, θα εκτελέσει τον κώδικα .. Για παράδειγμα, αν mscomm.input = 100 τότε mscomm.output = 200

Αυτός είναι ο προγραμματισμός MCU έχουμε χρησιμοποιήσει. Ελπίζω ότι αυτός ο κώδικας θα μπορούσε να σας δώσει μια ιδέα για το τι κάνουμε. Χρειαζόμαστε πραγματικά τη βοήθειά σας. ευχαριστώ:. ιδέα:

Παρακαλώ βοηθήστε, έχω δημοσιεύτηκε ήδη το programmming ΣΜΕ, εάν οι πληροφορίες είναι ακόμα ανεπαρκείς παρακαλώ να μου πείτε. σας ευχαριστώ

Γεια σας Μια πιο απλή ιδέα, αυτό δεν μπορεί να αποκλίνει από την τρέχουσα συζήτηση, αλλά θα τελειώσει την απαίτηση. μπορείτε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι για να λύσει το πρόβλημα. Mouse έχει δύο κουμπιά, VB μπορεί να χειριστεί τα γεγονότα του ποντικιού, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τον κώδικα χρονόμετρο στην περίπτωση του ποντικιού. Πλεονέκτημα είναι μικροελεγκτή και ένα μέρος διασυνδέεται μπορούν να παραλειφθούν. Μπορώ να σας βοηθήσει αν σας ενδιαφέρει. Ανατρέξτε στο σύνδεσμο [url = http://www.startvbdotnet.com/forms/mouse.aspx] Χειρισμός Εκδηλώσεις ποντίκι στα Windows Forms VB. NET [/url] για το χειρισμό των γεγονότων του ποντικιού. Ελπίζω να σας βοηθά ...

Originally posted by vinoth8051 Hi Μια πιο απλή ιδέα, αυτό δεν μπορεί να αποκλίνει από την τρέχουσα συζήτηση, αλλά θα τελειώσει την απαίτηση. μπορείτε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι για να λύσει το πρόβλημα. Mouse έχει δύο κουμπιά, VB μπορεί να χειριστεί τα γεγονότα του ποντικιού, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τον κώδικα χρονόμετρο στην περίπτωση του ποντικιού. Πλεονέκτημα είναι μικροελεγκτή και ένα μέρος διασυνδέεται μπορούν να παραλειφθούν. Μπορώ να σας βοηθήσει αν σας ενδιαφέρει. Ανατρέξτε στο σύνδεσμο Χειρισμός Εκδηλώσεις ποντίκι στα Windows Forms VB. NET για το χειρισμό των γεγονότων του ποντικιού. Ελπίζω να σας βοηθά ...
Η ιδέα ήταν όντως να χρησιμοποιηθεί, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το μέγιστο δυνατό και τι δεν θα συμβεί το σφάλμα στον κώδικα χρονόμετρο.
dot.png

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back