Χρειάζεστε βοήθεια στη διεπαφή εγκεφάλου-υπολογιστή

H

hanukaran

Guest
PHP:
Γεια σου, Χρειάζομαι βοήθεια στο έργο μου. Πρέπει να αναπτύξουμε μια εφαρμογή λογισμικού που μπορεί να αναγνωρίσει και να κατατάξει την brainwave.I σκέφτηκε θέλουν να αναπτύξουν το λογισμικό χρησιμοποιώντας το matlab.Im αρχάριος. Im μάθηση now.I ήδη έχουν βρει το ΗΕΓ δεδομένα σε μορφή ΕΤΑ και τη μορφή κειμένου. Θα μπορούσε κανείς να μου οδηγήσει στην ανάπτυξη αυτού του έργου. Χάρη και αφορά Prabakaran

γεια prabakaran .. im κάνει επίσης το έργο μου σε 2D κίνηση του δρομέα με τη χρήση EEG σήμα .. μπορεί u pls να μου τα ΗΕΓ δεδομένα; thnx προτέρων

ya σίγουρος αδελφός ..... επιτρέψτε μου να επισυνάψετε .... i αποδίδουν the.edf δεδομένων. txt αρχείο δεδομένων ..... anywat ποια πλατφόρμα χρησιμοποιούν ..... μπορούμε να κάνουμε μαζί αν θέλετε .... :) .. αν θέλετε παρακαλώ να με προσθέσετε στο facebook δεξαμενές pravan@live.com n αφορά Prabakaran MUnusamy

γεια prabakaran Ήθελα, επίσης, να εφαρμόσει μια διεπαφή εγκεφάλου υπολογιστή για multi κίνηση σε matlab. Θα u plz να με βοηθήσει εάν u το έκανε. ειλικρινά

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back