Χρειάζεστε βοήθεια σας για το ρυθμό!

C

colinwang

Guest
Θέλω να προσομοιώνουν ένα ειδικό συστατικό με φάντασμα. Θα χρησιμοποιηθεί για την προσομοίωση χρησιμοποιώντας HSPICE στα παράθυρα, που είχε χαρακτηριστεί ως μοντέλο. Τι να κάνετε αν χρησιμοποιείτε φάντασμα; Κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ!

Νομίζω ότι θα πρέπει να γράψετε (ή μετατροπή) μοντέλο Σπεκτρ.

Ευχαριστώ πολύ. Αλλά θα σας παρακαλώ να μου εξηγήσει πώς να το κάνουμε αυτό; Είμαι με τη χρήση HSPICE όλη την ώρα και αρκετά εξοικειωμένοι με ρυθμό καθόλου. Και αυτή τη φορά έχω να το χρησιμοποιήσετε. Χαιρετισμούς!

Χρησιμοποιήστε μια Verilog-lang. για την περιγραφή των ur μοντέλο συστατικό για φάντασμα. Κοιτάξτε σχεδιαστές-guide.org για ορισμένα παραδείγματα Verilog-ένα τα μοντέλα (για την πρόληψη περισσότερες ερωτήσεις, Verilog-A είναι υποσύνολο της Verilog-AMS). Χρησιμοποιήστε κυματισμός φωνής βοήθεια και «φάντασμα-η veriloga" για βοήθεια.

u μοντέλο σχεδιασμού σας χρησιμοποιώντας Verilog ένα ή Verilog τροπολογίες. Verilog ένα υποστηρίζεται από το φάντασμα, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι ότι Verilog τροπ.

Ευχαριστώ πολύ! Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να να εξηγήσει με σαφήνεια το βήμα; Δικό μου είναι: 1 σχεδιάσετε ένα σύμβολο σε ένα άλλο κελί 2 υπό αυτό το κελί μπορώ να δημιουργήσω μια νέα άποψη, και να επιλέξετε το εργαλείο verilogA-editor 3 προσθέσουμε λίγο κώδικα στο αρχείο veriloga.va 4 στο κύκλωμα προσθέσετε το σύμβολο ως παράδειγμα, αλλά όταν εκτελέστε το φάντασμα της icfb δείχνει επίσης ότι δεν μπορεί να κατέβει σε κάποια από τις απόψεις που ορίζονται στον κατάλογο άποψη: «φάντασμα cmos_sch cmos.sch σχηματική veriloga ahdl", για παράδειγμα, I16 (π.χ. όνομα) στη δοκιμή κυττάρων. και δεν μπορεί να δημιουργήσει το netlist. Είμαι σε μια βιασύνη! Παρακαλώ να μου πείτε πώς να το κάνουμε αυτό! Χρειάζεστε βοήθεια σας ειλικρινά! Χαιρετισμούς!

Προσπαθήστε να προσθέσετε εγχόρδων "veriloga" σε "Προβολή λίστας Αλλαγή» στον τομέα της thats μορφή ADE εγκατάστασης / Περιβάλλον. Συνήθως όταν τη δημιουργία νέων κυττάρων επιλέξετε veriloga θέα. Από τον κωδικό Δημιουργία veriloga, να τις αποθηκεύσετε και να κλείσετε. Μετά τους σύστημα με ρωτούν για τη δημιουργία σύμβολο.

Ευχαριστώ όλους! Έχω το αποτέλεσμα: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back