Χρειάζεστε βοήθεια μικρο ελεγκτή επείγουσα

A

avinash.paruchuri

Guest
Είμαι με τη χρήση PSoC 5.0.I σχεδιαστής πρέπει να ξέρετε πώς μπορώ να πάρετε 1 3to8 demux & 1 2to4 demux συνδέεται με 7 τμήμα 4 ψηφία κοινή εμφανίζει άνοδο μέσα από αυτό το σχεδιαστή PSoC

Δεν ξέρω για PSoC, αλλά αν χρειαστεί να οδηγήσετε πολυπλεκτικές οθόνη με μικρο ελεγκτές μπορώ να σας βοηθήσει καλύτερα. αν χρησιμοποιείτε εξομοιωτές τότε νομίζω ότι καλύτερο είναι Proteus και Orcad [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 6 λεπτά: [/color] [/size], ακόμη και έχω πλήρη κυκλώματα για πολυπλεκτικές 7 εμφανίζει τμήμα. εάν u ανάγκη παρακαλώ.

ναι ..... εμείς r στο δίλημμα το οποίο να χρησιμοποιήσουν PSoC ή μικροελεγκτή. χρειαζόμαστε για 7segment 4ψήφιο display.we χρησιμοποιούν 8 Επτά τμήμα 4-ψήφιο οθόνες. έτσι ώστε όλοι μπορούν να δουν σε μια στιγμή, χρησιμοποιώντας πολυπλεξία οθόνη. Αν u έχω it.Please το στείλετε, θα μας βοηθήσει πραγματικά.

Ναι, έχω ένα διαθέτει 4 ψηφία, αυτά είναι πολυπλεξία. επεκτείνει τη λογική της έως 8 ψηφία. Πώς μπορώ να προβάλω θέση μου; [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 7 λεπτά: [/color] [/size] Επτά τμήμα 4 ρολόι ψηφία ολοκληρωθεί.

αποσυμπίεση και τα τρία αρχεία rar σε ένα φάκελο. αυτό περιλαμβάνει Orcad έργου και PCB αρχεία

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back