Χρειάζεστε βοήθεια με TLC5920 LED οδηγός

S

Sugiman

Guest
Προσπαθώ να εκτελέσετε μια μήτρα των 16x5 τακτικών κόκκινο LED, χρησιμοποιώντας την TLC5920 και αναρωτιόμουν αν κάποιος είχε ένα δείγμα εργασίας σχηματικό που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ως αναφορά. Κατέβασα το pdf αλλά ήταν αραιά στις λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς να το ρυθμίσετε. Είμαι χρησιμοποιώντας ένα PIC18F2420 για να τρέξει και να έχουν SPI (IN, OUT, CLK), μάνταλο, κενό, CSEL (0-2), και +5 V και GND που εκτείνεται από το PIC για την TLC5920. Τρέχει καλά, αλλά βρήκα εγώ όταν αποσυνδέετε το +5 V γραμμή λειτουργεί ακόμα σαν να είχαν πάρει ακόμα το ίδιο χυμό όπως ήταν όταν το 5 ήταν συνδεδεμένο. Έτσι, αναρωτιόμουν αν ήταν ένα ελάττωμα σχεδιασμού εκ μέρους μου ή κάτι άλλο που μου διαφεύγει. Έτσι, αν κάποιος έχει ένα σχηματικό θα μπορούσα να δούμε, θα ήθελα να apreciate πραγματικά. Ευχαριστώ edit: Έχω την 5V από το PIC που συνδέονται με την VLED καρφίτσες για το 5920

Είχατε ποτέ πάρει μια απάντηση γι 'αυτό; Δεν μπορείτε να εκτελέσετε +5 V από το PIC για την TLC5920. Ο οδηγός LEDs πρέπει να έχουν δική τους τροφοδοσία, ακόμα και αν ΒΑΝΑ, VLED, Vlog είναι το ίδιο. Το PIC δεν μπορούν να οδηγήσουν αυτές τις γραμμές. Όσον αφορά τα άλλα σήματα, είναι εντάξει. Κάθε ένας πρέπει να ανεξάρτητης λειτουργίας. Ναι, η τεκμηρίωση είναι χάλια ... και εκπληκτικά, οι πληροφορίες στο διαδίκτυο είναι πάρα πολύ σπάνια ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back