Χρειάζεστε βοήθεια με Telemetry / μετάδοσης δεδομένων μέσω FM ή FSK

N

nerdspot

Guest
Είμαι κατασκευή τηλεμετρία ckt ότι relays θερμοκρασία δεδομένα ασύρματα, μέσω RF.Καθηγητής μου πρότεινε FSK ή FM, αλλά δεν
είμαι βέβαιος πώς να πάει για αυτό.Μπορεί κανείς να με βοηθήσει με τα δεδομένα nessary / σχηματικές και πες μου το βιβλίο (ες) που μπορεί να είναι χρήσιμη για το θέμα αυτό.Thx εκ των προτέρων ..

Ελέγξτε εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε "el-cheapo" 433MHz RF ενότητες ..
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=611436
Κόστος: λιγότερο από $ 10/pair ..

Χαιρετισμοί,
IanP

I dont πιστεύω
Είμαι υποτίθεται για να χρησιμοποιήσετε ένα προκατασκευασμένο (έτοιμες) λύση.Είμαι υποτίθεται για να οικοδομήσουμε μία εγώ ..και θα μπορούσε να με βοηθήσει ένα WID ckt / σχηματικό;

έλεγχο σύστημα μηχανικής από roody και Coolen

hi nerdspot είμαι εργασίας για (σχεδιασμό και την εκτέλεση του συστήματος τηλεμετρίας για περιβαλλοντικές μετρήσεις) ITZ έργο μου έχω τελειώσει μέχρι το σχεδιασμό και την εφαρμογή τους είμαι και εγώ προτείνω να χρησιμοποιήσετε TWS-433 είναι το κόστος και μόλις το 4 $ i συμβουλές και να χρησιμοποιούν θγ το συμβατό με αυτό το email μου είναι αυτό ελπίζω ότι μπορούμε να μοιράζονται πληροφορίες
mr_anderson101010 (at) yahoo.com

Ένας εύκολος τρόπος για FSK διαφοροποίηση είναι να εισφέρει τα δεδομένα μέσα στο φίλτρο PLL βρόχο.Τα δεδομένα πρέπει να είναι κωδικοποιημένα (DC ελεύθερη, δεν καιρό χορδές του 1 ή 0) και μπορείτε να το κάνετε αυτό με 4B5B κωδικοποίησης, Κωδικοποίηση manchetser, ή PRN κώδικα.

Υπάρχουν κάποια κλασματικες-N PLLs ότι κλειδώνει αρκετά γρήγορα, ώστε το διαχωριστικό μητρώα μπορεί να toggled FSK για την παραγωγή, έτσι ώστε να μπορεί να πέσει στα DC, αλλά τα δεδομένα σχετικά με την κόπτων εις φέτας RX πλευρά θα εξακολουθήσει να είναι AC συνδυασμό τόσο θα εξακολουθεί να χρειάζεται αποκρυπτογράφηση.

Για την παραλαβή Είχα χρησιμοποιήσει ένα από τα FSK ΘΣ δέκτη που έχει κατασκευαστεί στο μίκτη, περιορισμού, διάκρισης,
καθώς και στοιχεία κόπτων εις φέτας.Φυσικά, θα
χρειαστείτε ένα πολύ PLL για την λήψη LO, και ένα μικρο-ελεγκτή να κάνει ανάκτηση και ρολόι de αποκρυπτογράφηση.

Όλα αυτά μπορεί να γίνει σε FPGAs πολύ, αλλά αυτό θα ήταν σπατάλη πόρων που σπαταλώνται για FSK.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back