Χρειάζεστε βοήθεια για τον καθορισμό θέσης τοποθέτησης χρησιμοποιώντας TDOA

C

cuongtv7127

Guest
Κάνω το έργο μου για την αποφοίτηση για τον καθορισμό θέσης τοποθέτησης χρησιμοποιώντας TDOA (ώρα Διαφορετικές άφιξης) έχω κάποιο πρόβλημα με τον αλγόριθμο του ΣΣΚ και Chan μέθοδο (για την επίλυση μη γραμμική εξίσωση) σε matlab κώδικα Παρακαλώ βοηθήστε me.Thanks πολλά Κατ ' . αν κάποιος ξέρει πώς να μετατρέψετε Simulink σε Matlab παρακαλώ βοηθήστε με Ευχαριστώ

Έχετε ήδη πάρει το πράγμα TDOA εργάζονται σε Matlab; Θα ήταν μαζί σας για να μπορείτε να μου δώσετε matlab κωδικούς σας; Θα είμαι πολύ ευγνώμων, διότι θα είναι τεράστια βοήθεια για μένα. Χαιρετισμούς

TDOA Matlab θα u plz να μου στείλει matlab κώδικα TDOA αν εκτελείται χρειάζομαι πραγματικά αυτό και τα συναφή με τα πράγματα ως AOA ή EOTD im τελικό φοιτητή το έτος n DS είναι η πτυχιακή μου θα το εκτιμούσα πραγματικά sh_kokani@yahoo.com

Αγαπητοί μου waorking για το ίδιο έργο, μπορεί u plz να μου στείλει τον κωδικό σας ... θα β πολύ χρήσιμο ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 16:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στο 16:05 ----------</span></span>
Αγαπητέ μου που εργάζονται στο ίδιο έργο, μπορεί u plz να μου στείλει τον κωδικό σας ... θα β πολύ χρήσιμο ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back