D
devilgod
Guest
Γεια σας Παιδιά, Το όνομά μου είναι devilgod, από τον τελευταίο μήνα, έχω την έρευνα σχετικά με την οικοδόμηση πομπό FM. Είμαι ένα συνολικό newbie. Βρήκα ένα βίντεο στο YouTube, όπου αυτός ο τύπος έκανε ένα ξύλινο πομπό FM. m.youtube.com / watch? GL = Η.Π.Α. & hl = en-GB & client = MV-google & v = DXhbGzdecHI & fulldescription = 1 Αυτός έχουν δημοσιεύσει τον κατάλογο των πραγμάτων που απαιτούνται πάρα πολύ. Αγόρασα τα πράγματα από το κατάστημα. Κατάλογος: - 1) 2N3904 τρανζίστορ X 2. 2) 1NF κεραμικό πυκνωτή. 3) 100nF κεραμικό πυκνωτή. 4) 10PF κεραμικό καπάκι. 5) 33pF κεραμικό καπάκι. 6) 22nf κεραμικό καπάκι. X 2 7) 1-5P ΝΑ 30p trimmer αέρα. 8) 470 R αντίσταση 9) 47K αντίσταση 10) 10k αντίσταση 11) 68k αντίσταση 12) 1M αντίσταση 13) 10 χιλιοστά μικροφώνου 14) Κεραία 15) βύσμα της μπαταρίας Τώρα όταν ακολούθησε την Tut, λοξοτομώ δείτε τι αντίσταση & capacito που χρησιμοποιεί. Μέσα τι να χρησιμοποιήσει, όπου και ο ίδιος βαθούλωμα έχουν ακόμα φωνή στο βίντεο. Είμαι, λοιπόν, σύγχυση. Έτσι ο καθένας μπορεί να παράσχει ορισμένες πληροφορίες, διάγραμμα του κυκλώματος για να κάνει μια FM πομπός από αυτά τα πράγματα. Παρακαλώ.