Χρειάζεστε βοήθεια για ευρυζωνικά microstrip κεραίες.

C

caocao

Guest
Γεια σου,
Είμαι σπουδές σε ευρυζωνικά (> 30%,
σε σχέση με το εύρος ζώνης) microstrip κεραία, και θέλουν κάποια έγγραφα ή βιβλία σχετικά με αυτό, ειδικά σε 1,5 ~ 3GHz.

Απαντήστε ή να μου στείλει mail: Assualt (σε) sohu.com
Ευχαριστώ!

Γεια σου,

Μπορείτε να δείτε για παράδειγμα το βιβλίο: "Compact και Broadband Microstrip Antennas" από Kin-Lu Wong.Υπάρχουν πολλά παραδείγματα των ευρυζωνικών κεραιών.

Χαιρετά,
Redi.

Ευχαριστώ!

Είναι δημοσιευθεί από τον J. Wely; και άλλα εκδοτικός οίκος; Πού θα μπορούσε να βρει το e-book. Pdf;

caocao έγραψε:

Ευχαριστώ!Είναι δημοσιευθεί από τον J. Wely; και άλλα εκδοτικός οίκος; Πού θα μπορούσε να βρει το e-book. Pdf;

Αγαπητοί Φίλοι
Ένα από τον φίλο μου το όνομα KMPA φορτώσει ένα αρχείο. Ppt αρχείο με ελικοειδής κεραία, Σχεδιασμός και Προσομοίωση τίτλος του "RF, Microwave, Antenna και Οπτικής" Fourm ως απάντηση στην αίτησή μου.μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο.

MSH

Μπορείτε να ελέγξετε για "κεραία θεωρία" _ balanis
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα microstrip κεραίες.

Γεια caocao
Μία από την επιλογή σας είναι Planar LP κεραία ή ελικοειδής antenna.If θέλετε να μάθετε περισσότερα γι 'αυτό παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με PM.
Με τις καλύτερες ευχές

Ψάχνετε για cp ή γραμμική microstrip;Κοιλότητα ή υποστηρίζονται λεπτό;

Η λεπτότερη σας είναι απαραίτητο να είναι μικρότερη (κατά κανόνα) το εύρος ζώνης θα πάρετε.

εξετάσει συνδεθείτε στοιχεία, shorted εμπλάστρου στοιχεία, έντυπο σπιράλ, Vivaldi στοιχεία (ορισμένα προσομοίωση Mfg έχουν Vivaldi κεραίες που χρησιμοποιούνται ως σημεία αναφοράς).Αν δεν χρειάζεται όλα τα bandwidth όλη την ώρα που θα μπορούσε να εξετάσει την ενεργό μεταγωγή για tuning.

Το αίτημα σας είναι πολύ ασαφής, αλλά ελπίζω ότι αυτό βοηθά.

H3O

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back