Χρειάζεστε ένα λαμπρό προπτυχιακό πρόγραμμα

S

sateesh_smile

Guest
αγαπητέ Frenz, είμαι σε αναζήτηση των έργων για μια τεχνική φεστιβάλ σε institute.i μας am ενός τρίτου student.so μηχανικής έτος i χρειάζονται κάποιες ιστοσελίδες όπου μπορώ να σε πάρει το πλήρες σχηματικό ορισμένων λαμπρή προπτυχιακών προγραμμάτων σε συνδυασμό με τη διαδικασία για να κατασκευάσει . κάποιος παρακαλώ να με οδηγήσει να βάλει επάνω κάποιο καλό πρόγραμμα για το φεστιβάλ και μια τσάντα prize.do να μου δώσει κάποιες ιδέες κύκλωμα εάν u έχω any.i θα είναι ευγνώμονες σε όλους σας. luv u, sateesh

hai IanP, έχω κάνει ότι του έργου στο διάστημα των τελευταίων itself.infact εξάμηνο ήταν μια έγχρωμη μονοπάτι detector.i γνωρίζουν ότι το ρομπότ ακόλουθη γραμμή μπορεί να γίνει με ένα απλό ir sensor.but το έργο που έχουμε κάνει αποτελείται από ένα όχημα που μπορεί να ανιχνεύσει όσο το 8 χρώματα και μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε από τις colours.if το χρώμα δεν έχει βρεθεί θα κινηθεί γύρω σε αναζήτηση του συγκεκριμένου χρώματος. αυτό που αναμένεται από τους ειδικούς είναι ένα καλό site όπου μπορώ να σε βρει κάποια έτοιμα κυκλώματα με πλήρη σχηματικές αναπαραστάσεις που είναι το επίπεδο του χρώματος ανιχνευτή μονοπάτι ανέφερα above.and φυσικά θέλω να καλύπτει όλους τους τομείς, όπως αισθητήρες, ρομποτική, την ασφάλεια, οπτικές ίνες, ηλεκτρομαγνητισμός κλπ.., παρακαλώ να με βοηθήσει IanP.i σίγουρα θα σας μετά τις σχηματικές αναπαραστάσεις όλων των έργων που θα εμφανιστούν στην τεχνική φεστιβάλ μας. luv, sateesh

Ένα άλλο έργο μπορεί να βασίζεται σε μια ευθεία (ή γυρίζοντας το κεφάλι) βιντεοκάμερα κάτω-τρύπα με έντονο φως LED (ες) και κλισιόμετρου και βίντεο μονάδα επικάλυψης για να εμφανίσετε κλίση της και επιθεωρούνται .. Regards, IanP

hey sateesh, με ένα πολύ wel Engg στην 3η sem τώρα .... Είχα την ιδέα του makin δ ρομπότ χρώμα detectin του Wich yu περίοδο talkin σε yur RPL ... αλλά δεν ΚΝΕ πώς να πάει περίοδος αυτό το ... wel wud β χρήσιμο εάν yu hlp μου από rplin με όλα τα wid δ λεπτομέρειες που απαιτούνται για να dis bot .. lookin frward fr yur RPL ..!

hey sateesh, καλά κι εγώ μια μηχανική στο 3ο εξάμηνο τώρα .... είχα την ιδέα να καταστεί δ χρώμα ανίχνευση ρομπότ που λες περίοδο στην απάντησή σας, αλλά ... δεν ήξερε πώς να πάει περίοδος αυτό ... καλά θα β χρήσιμο αν με βοηθήσετε απαντώντας μου με όλες τις λεπτομέρειες δ υποχρεούται να dis bot .. Ανυπομονούμε για την απάντησή σας ..!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back